Βραδιά ΚΙΝΑΛ στην «Μεγάλη Εικόνα»

Βραδιά ΚΙΝΑΛ στην «Μεγάλη Εικόνα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (22/11/2021).

22 Νοεμβρίου 2021

Ένα άτυπο debate θα είναι το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη, στις 23.50 στο Mega. Στην «Μεγάλη Εικόνα» θα φιλοξενηθούν τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Παπανδρέου, με ξεχωριστές συνεντεύξεις ίσης διάρκειας απαντώντας σε κοινές ερωτήσεις για το παρόν και το μέλλον του κόμματος, και γενικά το μέλλον της κεντροαριστεράς.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «The 2Night Show» για αυτή την εβδομάδα.

Προσωπικότητες από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους φιλοξενεί και αυτή την εβδομάδα η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η αρχή γίνεται απόψε με δύο ηθοποιούς, την πρωταγωνίστρια του «Έρωτας με διαφορά» Φαίη Ξυλά και τον ηθοποιό του «Σασμού» Μιχάλη Αεράκη, ενώ θα ακολουθήσουν ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Φίλιππος Πλιάτσικας, ο κριτής του «Dancing With The Stars» Jason Ροδίτης, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

-------------------------

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στις «Απλές Κουβέντες».

Τον δημοφιλή stand-up κωμικό φιλοξενούν στην εκπομπή τους ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος, απόψε στις 00.45 στο Open. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για την πορεία του στην κωμωδία, σε όλες τις μορφές της, την σύνδεση της εξωστρέφειας με το χιούμορ, τις κοινωνικές συναναστροφές του, την πολιτική ορθότητα, την ευθυκρισία των θεατών, τον τρόπο που διαχειρίζεται το άγχος και απρόοπτα που έχουν συμβεί σε παραστάσεις του. Επιπλέον αποδέχεται το challenge των παρουσιαστών, διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το νέο του βιβλίο, ενώ συμβουλεύει τους τηλεθεατές του Open τι αστεία να μην κάνουν στο πρώτο ραντεβού.

-------------------------

Χαμόγελα σε Mega και ΑΝΤ1 για «Τούνελ» και «Βινύλιο», αντίστοιχα.

Δύο εκπομπές που άλλαξαν φέτος τηλεοπτική «στέγη», φαίνεται πως τα πηγαίνουν το ίδιο καλά σε τηλεθέαση σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Από τη μια το «Φως στο Τούνελ», στον πρώτο του μήνα μέσα από τις συχνότητες του Mega, βρέθηκε πρώτο στο σύνολο με μέσο όρο 19,1% αλλά και στο 18-54 με 16,6%, με κάλυψη που έφτασε τους 1.347.753 τηλεθεατές και μέσο όρο που «άγγιξε» το 25% σε επιμέρους γυναικεία κοινά. Κι από την άλλη το δεύτερο φετινό επεισόδιο του «Βινυλίου», με το αφιέρωμά του στα ελληνικά 00s, είχε 1.907.779 τηλεθεατές στο σύνολο έστω για ένα λεπτό, κατακτώντας την πρώτη θέση στο 18-54 με 19,6%. Όσο για τα επιμέρους κοινά είχε 25,7% στους άνδρες 35-44 και 23,3% στις γυναίκες 35-44.

-------------------------

Το «Exodus» του Θωμά Σίδερη στο Athens International Digital Film Festival.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τη νέα ταινία μικρού μήκους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, η οποία ταυτόχρονα είναι η πρώτη του ERT News. Το ντοκιμαντέρ «Exodus» θα προβληθεί για πρώτη φορά τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Athens International Digital Film Festival, και εστιάζει στα όσα έγιναν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, πριν έναν χρόνο, ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Η νέα παραγωγή του Θωμά Σίδερη είναι η επιτομή της μεγάλου μήκους ταινίας «Τα ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ», ακολουθώντας όμως ξεχωριστή πορεία στα διεθνή φεστιβάλ.