Αναγνώσεις σε βιβλιοπωλεία και ζωντανά στον Αθήνα 9.84

Αναγνώσεις σε βιβλιοπωλεία και ζωντανά στον Αθήνα 9.84
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζεται αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία του δημοτικού σταθμού που γίνεται, όντως, σταθμός της πόλης.

03 Ιανουαρίου 2022

Ο Αθήνα 9.84 προσκαλεί 10 γνωστούς ηθοποιούς σε 10 αναγνώσεις, μέσα από 10 βιβλιοπωλεία για 10 ραδιοφωνικές μεταδόσεις!

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στις 3 μμ, η Θέμις Μπαζάκα, στο βιβλιοπωλείο «Ο Γάτος Μαουρίτσιο» (Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι), διαβάζει τα παραμύθια και τις παιδικές ιστορίες «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» του Ευγένιου Τριβιζά (Εκδόσεις Κέδρος), «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χ.Κ. Άντερσεν ( Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο) και «Εκείνα τα Χριστούγεννα που ήρθαν τα Κάτω Πάνω» της Μαρίας Παπαγιάννη (Εκδόσεις Πατάκη).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 6 μμ, ο Μάκης Παπαδημητρίου στο βιβλιοπωλείο «Έναστρον» (Σόλωνος 101) διαβάζει χρονογραφήματα για τα Χριστούγεννα γραμμένα από τους: Ιωάννη Κονδυλάκη, Παύλο Νιρβάνα, Κώστα Βάρναλη, Γρηγόριο Ξενόπουλο και Μάνο Χατζιδάκι.

Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου η Κατερίνα Λέχου στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» (Ακαδημίας 32) διαβάζει αποσπάσματα από την «Έμμα» της Τζέιν Όστιν (Εκδόσεις Σμίλη).

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Μιχάλης Οικονόμου στο βιβλιοπωλείο «Ατραπός» (Ιακωβίδου 7, Κ. Πατήσια) διαβάζει αποσπάσματα από «Τα Χριστούγεννα του Ηρακλή Πουαρό» της Αγκάθα Κρίστι (Εκδόσεις Ψυχογιός)

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ο Μανώλης Μαυροματάκης στο Βιβλιοπωλείο «Φωταγωγός» (Κολοκοτρώνη 59Β, Στοά Κουρτάκη) διαβάζει απόσπασμα από τα «Γράμματα στον Άη Βασίλη» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν (Εκδόσεις Αίολος).

Ώρα μετάδοσης: 18.00-18.30 μμ