Ο En Lefko 87.7 ζητάει από τον Κωνσταντίνο Τζούμα να ανακαλέσει

Ο En Lefko 87.7 ζητάει από τον Κωνσταντίνο Τζούμα να ανακαλέσει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση του ραδιοσταθμού.

07 Ιανουαρίου 2022

Ο Κωνσταντίνος κάνει εκπομπές, πλέον, τα Σαββατοκύριακα και όχι τις καθημερινές. Καλύτερα γιατί το τελευταίο διάστημα το είχε χάσει, εντελώς.

Ιδού η ανακοίνωση του ραδιοσταθμού:
Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του.

Τα σχόλια των ακροατών του En Lefko 87.7 είναι, ως επί το πλείστον, πολύ πιο αιχμηρά.

--) Ότι δηλαδή δεν ακούτε κάθε πρωί τι λέει ο ακροδεξιόςμε το κάλυμμα του νεοφιλευθερισμού και τώρα πέφτετε από τα σύννεφα.
--) Για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχει επικρατήσει η αίσθηση ότι ο κόσμος γουστάρει να ακούει τις "εξυπνάδες" του και αυτό το αντιπαθέστατο υφάκι του.
--) Τελείως υποκρισία... Μόνο τώρα το πήρατε χαμπάρι?!? Κάθε πρωί τέτοιες μαλακίες λέει στην εκπομπή του. Μέχρι και στο στούντιο πήρα τηλέφωνο για κάτι παρόμοιες μαλακίες που έλεγε και μου απάντησε ότι είναι 70 τόσο και θα λέει ότι θέλει, να ακούω άλλο σταθμό κτλ κτλ. Είναι ο λόγος που σταμάτησα να ακούω εν λευκώ ύστερα από χρόνια.

--) Αν δεν ανακαλέσει τι θα γίνει; Τότε θα τον απολύσετε; Και αν ανακαλέσει τι ακριβώς θα πει; Συγγνώμη δεν κατάλαβα τι ακριβως ερωτήθηκα, είμαι καλός στους κρίκους οχι στα λόγια;; oh wait… αυτη η ατάκα ειναι ήδη πιασμένη
--) Εμείς που τον ακούμε χρόνια ξέρουμε ήδη ότι ήταν ένα πολύ κακό αστείο και τίποτα παραπάνω. Εσείς που τον άδειάζετε έτσι μάλλον όχι ε; Και όταν παίρνεις το ρίσκο να σχολιάζεις στο ραδιόφωνο κ γενικά στη ζωή σου θα έχεις και κακές στιγμές θα πεις και καμία χντρομλκια… βάλτε τον κ αυτόν να λεει ζώδια από αύριο να είμαστε αγαπημένοι.
--) Δεν είναι ούτε οι πρώτες, αλλά ούτε και οι μόνες μπαρούφες που ακούμε να βγαίνουν από το στόμα του συγκεκριμένου. Έχω φτάσει σε σημείο να κλείνω το ραδιόφωνο στο άκουσμά του...