Φεβρουάριος με Novastars, πρεμιέρες και Άγιο Βαλεντίνο στη Nova

Φεβρουάριος με Novastars, πρεμιέρες και Άγιο Βαλεντίνο στη Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι κινηματογραφικές προτάσεις της συνδρομητικής πλατφόρμας για τον μήνα που έρχεται.

24 Ιανουαρίου 2022

Ένα νέο pop up κανάλι, νέες ταινίες και σειρές και ένα αφιέρωμα στην γιορτή των ερωτευμένων έρχονται στη Nova τον Φεβρουάριο. Στις 19 του μήνα θα βγει στον αέρα το Novastars, που θα παίζει δύο διακεκριμένες ταινίες κάθε βράδυ από τις 21.30 και αφιερώματα σε σκηνοθέτες κι ερμηνείες του Χόλιγουντ, ενώ θα καλύψει ζωντανά τα βραβεία SAG και BAFTA.

Στο NovaCinema 1 θα κάνουν πρεμιέρα ταινίες όπως «O Πατέρας» με τον Άντονι Χόπκινς και την Ολίβια Κόλμαν, η ταινία κινουμένων σχεδίων «The Croods: A New Age», η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Οι Ταξιδιώτες» με τον Κόλιν Φάρελ, ο «Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η κοινωνική ταινία «Four Good Days» με την Όσκαρ Γκλεν Κλόουζ και την Μίλα Κούνις κ.ά.

Στο NovaCinema 4 έρχονται, από σειρές, η δραματική «A very British Scandal», η ισπανική κωμική-δραματική «Kings of the Airwaves» και η αστυνομική σειρά «Awake», και οι νέοι κύκλοι των «Van Der Valk ΙΙ» και «Rocco Schiavone III».

Τέλος, το αμιγώς ψυχαγωγικό Novalifε ετοιμάζει για την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα, από τις 14.50, με ταινίες όπως οι «Λέσχη για ερωτευμένους», «Amore Mio», «Όταν Κάποιον Αγαπάς», «Η Αγάπη έρχεται στο τέλος» και άλλες.