Καθυστέρηση μίας σεζόν για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Καθυστέρηση μίας σεζόν για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η νέα του σειρά για το Mega θα ξεκινήσει να μεταδίδεται τον Οκτώβριο.

09 Μαΐου 2022

Ήταν για τώρα, για Μάιο κανονικά, αλλά προφανώς στο κανάλι σκέφτηκαν να την κρατήσουν ως ένα δυνατό χαρτί της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Εννιά επεισόδια με τίτλο «Maestro».

Το θέμα του, κάπως... επικίνδυνο: μία ερωτική σχέση, πολύπλοκη ηλικιακά. Αλλά και άλλα, όπως ενδοοικογενειακή βία. Φαίνεται και από το τρέιλερ. Αφήστε δε ένα φιλί μεταξύ ανδρών, ποιος θα ακούει πάλι τους Ταλιμπάν. «O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων»

Το «Maestro» γυρίστηκε στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Οι προδιαγραφές είναι κινηματογραφικές και, λογικά, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σούπερ. Ο Παπακαλιάτης είναι η αλήθεια πως κάνει εξαιρετική δουλειά. Από όποια σκοπιά και αν τη δεις. Την εμπορική σίγουρα. Απώς τα σενάρια είναι λίγο (λίγο;) τραβηγμένα κάποιες φορές. 

Πληροφορίες θέλουν το «Maestro» να είναι τόσο ακριβό ώστε να μοιάζει αρκετά δύσκολο να βγάλει το κόστος του αλλά το Mega το βλέπει ως επένδυση, ως asset για το πρόγραμμά του. Και πολύ σωστά πράττει. 

Παίζει και η τεράστια Χάρις Αλεξίου! Αν θα τραγουδήσει μάλιστα, ξανά, θα είναι ανεπανάληπτο. 

Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

 

Maestro | Teaser from MEGA TV on Vimeo.