Η Περιφέρεια Αττικής θέλει να αναλάβει (εν μέρει) τον Επικοινωνία 94

Η Περιφέρεια Αττικής θέλει να αναλάβει (εν μέρει) τον Επικοινωνία 94
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κοντά στο να αποκτήσει πρόσβαση στα ερτζιανά είναι ο Γιώργος Πατούλης, μέσω του δημοτικού ραδιοφώνου του Νέου Ηρακλείου.

15 Ιουνίου 2022

Μέρος του προγράμματος του Επικοινωνία 94 θα αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής. Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, η χθεσινή Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε δαπάνη ύψους 145.230 ευρώ για συνεργασία τριετούς διάρκειας, μεταξύ του Δήμου Νέου Ηρακλείου και του δημοτικού ραδιοσταθμού που λειτουργεί, με σκοπό την «ενημέρωση, πληροφόρηση, προβολή και προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων, πρωτοβουλιών, δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Αττικής».

Στην συμφωνία αυτή περιλαμβάνονται 5 δίωρες εκπομπές πρωινής ζώνης και 5 ωριαίες εκπομπές απογευματινής ζώνης σε εβδομαδιαία βάση, μια κάλυψη εκδηλώσεων της Περιφέρειας σε μηνιαία βάση, και τρία σποτ προβολής εκδηλώσεων και αναπτυξιακών δράσεων της περιφέρειας σε ημερήσια βάση. Την δημοσιογραφική επιμέλεια και την εκπόνηση του προγράμματος θα αναλάβει ο Παναγιώτης Τσολιάς, δημοσιογράφος και συνεργάτης του Γραφείου του περιφερειάρχη.

Απόλυτο «αφεντικό» σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος μίλησε σε επιστολή του για «μηνιαία, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη του περιφερειάρχη από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και δυνατότητα τηλεφωνικών παρεμβάσεων του κ. Πατούλη σε χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις συνεντεύξεις».