Δωρεάν για μια εβδομάδα το περιεχόμενο της ΕΟΝ

Δωρεάν για μια εβδομάδα το περιεχόμενο της ΕΟΝ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου αγώνα της Εθνικής μπάσκετ, για την πρώτη φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2023.

22 Ιουνίου 2022

Προσφορά γνωριμίας για όσους δεν έχουν κανονική συνδρομή στις τηλεοπτικές και on demand υπηρεσίες τους, από την Nova και την Wind. Για μια εβδομάδα, από την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου μέχρι την άλλη Δευτέρα 4 Ιουλίου, όλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τα αθλητικά, παιδικά, κινηματογραφικά και εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΟΝ.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να μπουν στο site eon.nova.gr, και να συμπληρώσουν από σήμερα και οποιαδήποτε στιγμή την φόρμα εγγραφής. Στη συνέχεια θα τους σταλούν μέσω κινητού και e-mail οι οδηγίες σύνδεσης, τα username και τα password προκειμένου, με βάση τις οδηγίες που θα τους δοθούν, να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής μπάσκετ για την πρώτη φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2023, με την Μεγάλη Βρετανία, την άλλη Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 20.00 στα NovaSports 4 και NovaSports News.

(φώτο: sport-fm.gr)