«Κόβονται» από την τηλεοπτική μετάδοση οι τράπερς που έπαιξαν ξύλο

«Κόβονται» από την τηλεοπτική μετάδοση οι τράπερς που έπαιξαν ξύλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοινώσεις από το Mad και το Mega για τα χθεσινά γεγονότα στα μουσικά βραβεία.

23 Ιουνίου 2022

Σαν να μην παραβρέθηκαν ποτέ στα VMA του, θα αντιμετωπίσει το μουσικό κανάλι τους τράπερς που έπαιξαν ξύλο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να διακοπούν προσωρινά τα γυρίσματα του event. Σε ανακοίνωσή του που ανέβηκε στα social media, το Mad γνωστοποίησε ότι στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων του από το Mega, που θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00, δεν θα προβληθεί κανένα τραγούδι και καμία βράβευση των Snik και Light, δηλώνοντας ότι καταδικάζει τη βία οποιασδήποτε μορφής.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Στο ίδιο ύφος και η ανακοίνωση του Mega:

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των MAD Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει».

Ωστόσο αυτό δεν ήταν, τελικά, το μόνο «παρατράγουδο» των VMAs. Σε μια από τις εμφανίσεις ένας από τους DJs που συμμετείχαν, ο Valentino, μίξαρε... χωρίς καν να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός, δηλαδή κονσόλα και ακουστικά. Τραγελαφικές καταστάσεις, μίξαρε πάνω σε ένα κουτί. 

Εγραψε κάτι για τη βραδιά και ο Nivo, ο Νίκος Βουρλιώτης: «Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η "μπάλα" πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε πάτημα»!

(φώτο: mad.tv)