Και όμως ο Γιάννης Πετρίδης έκανε αφιέρωμα στον Creed Taylor

Και όμως ο Γιάννης Πετρίδης έκανε αφιέρωμα στον Creed Taylor
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έπρεπε να το περιμένουμε.

01 Σεπτεμβρίου 2022

Σας λέγαμε χθες για τον Ακη Εβενη που έγραψε στα social για το θάνατο του Creed Taylor και αναρωτιόταν, μετά, αν κάποιο ραδιόφωνο παρουσίασε αφιέρωμα για το θάνατο του περίφημου παραγωγού (και όχι μόνο). Η απάντησή μας ήταν όχι αλλά κάναμε λάθος. Γιατί ο Γιάννης Πετρίδης την προηγούμενη Παρασκευή έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον Creed Taylor.

Ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram γράφοντας τα εξής: «apotis4stis5: Θυμόμαστε τον σπουδαίο παραγωγό Creed Taylor και το άλμπουμ σταθμός στη μουσική των #stangetz #joaogilberto #antoniocarlosjobim #astrudgilberto με τίτλο #getzgilberto!»

Μάλιστα ένας από τους ακροατές, του έδωσε συγχαρητήρια: «Άξιζε την προσεγμένη αναφορά ο Creed Taylor στην σημερινή εκπομπή, όπως και οι παραγωγές του στην CTI, ο εξωτικός αέρας που έφερε από την Βραζιλία, οι βιρτουόζοι μουσικοί ένας κι ένας που συνεργαζόταν σε αυτή την ετικέτα, που συμπλήρωσε την Blue Note, την Verve, την ECM και τις άλλες ιστορικές εταιρείες ισάξια την δεκαετία του 70. Μπράβο και για την αναφορά σας στα υπέροχα εξώφυλλά της, που μπορεί κάποιος μόνο γι αυτά, να γίνει συλλέκτης των δίσκων της. Μια υπέροχη εκπομπή».

update: Και ο Νίκος Πετρουλάκης έκανε αφιέρωμα, μας λένε, στον 105.5 Στο Κόκκινο.