«Παρούσα», τελικά, στο Ευρωμπάσκετ η ΕΡΑ Σπορ 101.8

«Παρούσα», τελικά, στο Ευρωμπάσκετ η ΕΡΑ Σπορ 101.8
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εν μέσω καταγγελιών για κόψιμο των αποστολών της στα παρκέ της διοργάνωσης.

01 Σεπτεμβρίου 2022

Με ένα γενικόλογο και ολίγον τι άσχετο δελτίο τύπου που βγήκε μόλις σήμερα, στην πρώτη μέρα του φετινού Ευρωμπάσκετ, η ΕΡΤ ενημέρωσε ότι η ΕΡΑ Σπορ 101.8 θα καλύψει κανονικά τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ.

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο, το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες της Εθνικής, μαζί με συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις από τα παρκέ της διοργάνωσης. Χωρίς όμως να αναφέρονται οι δημοσιογράφοι που θα κάνουν τις μεταδόσεις και τα ρεπορτάζ για λογαριασμό της ΕΡΑ Σπορ 101.8. Λέτε να ακούμε την τηλεόραση; Δεν το νομίζουμε... 

Το εν λόγω δελτίο τύπου βγήκε μερικές ημέρες μετά από καταγγελίες, που έγιναν από δημοσιογράφους, ότι κόπηκε η ξεχωριστή αποστολή του ραδιοσταθμού με επικεφαλής τον Γιάννη Ντεντόπουλο, με την αιτιολογία του περιορισμού του κόστους για την ΕΡΤ.

Περίεργα μας φαίνονται όλα αυτά.... 

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Η ΕΡΑ Σπορ ντύνεται στα γαλανόλευκα και πάει Μιλάνο με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.
Τα μικρόφωνα του αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΑ, φιλοξενούν το Ευρωμπάσκετ και την προσπάθεια της επίσημης αγαπημένης και των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη. Με απευθείας μεταδόσεις σε όλα τα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας, με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά από κάθε αγώνα και ανταποκρίσεις, οι απεσταλμένοι και όλο το δυναμικό της ΕΡΑ Σπορ θα μεταφέρουν όλα τα νέα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς και την εξέλιξη της διοργάνωσης. Αμέσως μετά από κάθε παιχνίδι της Εθνικής μας, τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Σπορ θα παραμένουν συνδεδεμένα με το Μιλάνο για το τρίτο ημίχρονο με τις δηλώσεις, τα παραλειπόμενα και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Ευρωμπάσκετ ξεκίνησε και το πρώτο τζάμπολ κερδίζει η ΕΡΑ Σπορ.