«Πρωίαν σε είδον»: Η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

«Πρωίαν σε είδον»: Η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα την παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

05 Σεπτεμβρίου 2022

Έπειτα από πολλά χρόνια η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα εντάξει στο πρόγραμμά της ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, στην πρωινή της ζώνη. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που επιστρέφει στον πρωινό ανταγωνισμό έπειτα από πολύ καιρό, και η Τζένη Μελιτά, που μετακινήθηκε από την ΕΡΤ2, θα παρουσιάζουν ένα ψυχαγωγικό magazino με τίτλο που θυμίζει έντονα... αρχαία Ελλάδα.

Το «Πρωίαν σε είδον» θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και θα μεταδίδεται καθημερινά 10 με 12 το μεσημέρι από την ΕΡΤ1. Παίρνοντας την θέση των «Συνδέσεων» που έγιναν, πλέον, η μόνη ενημερωτική εκπομπή του καναλιού στην πρωινή ζώνη. Η νέα εκπομπή θα «συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημόσια τηλεόραση, με διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις.

«Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας», αναφέρει, επίσης, η ΕΡΤ για το περιεχόμενο της εκπομπής.