Οι επανακυκλοφορίες Οκτωβρίου

Οι επανακυκλοφορίες Οκτωβρίου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οσες περιμένουμε τον επόμενο μήνα.

20 Σεπτεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το σίγουρο ότι ο Οκτώβριος θα είναι βροχερός, τουλάχιστον όσον αφορά τις επερχόμενες δισκογραφικές κυκλοφορίες - εμπλουτισμένες επανακυκλοφορίες προς τέρψη των μουσικόφιλων. Ας ρίξουμε μια κλέφτη ματιά σε μερικές από αυτές.

Η πιο πλούσια και remastered σειρά επανεκδόσεων των Beatles επιστρέφει τον Οκτώβριο με το Revolver. Περιλαμβάνει μια νέα μίξη από τον παραγωγό Giles Martin και τον ηχολήπτη Sam Okell, η οποία δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της WingNut Films Productions Ltd. του Peter Jackson.

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν το νέο box set του lp Animals 2018 Remix που περιλαμβάνει για πρώτη φορά το κλασικό άλμπουμ του συγκροτήματος του 1977 σε 5.1 Surround Sound. Το νέο (πλέον) Animals κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η deluxe έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 7 Οκτωβρίου 2022, και οι δύο από τη Sony Music.

Το δεύτερο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers για φέτος, Return of the Dream Canteen, έρχεται έξι μήνες μετά το Unlimited Love, το οποίο είναι παραγωγή του Rick Rubin. Το Under the Midnight Sun είναι εμπνευσμένο από την εμπειρία του frontman των Cult, Ian Astbury, στο Provinssirock Festival, το οποίο πραγματοποιείται σε μια τοποθεσία στη Φινλανδία που βρίσκεται τόσο βόρεια που ο ήλιος δεν δύει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν μια νέα συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η έκδοση μόνο σε φυσική μορφή, με τίτλο The Essential Foo Fighters, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Legacy Recordings και θα περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα "My Hero", "Everlong" και "Best of You".

Το Space Force του Todd Rundgren θα κυκλοφορήσει περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση του project. Το The Gang's All Here σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση των Skid Row με τον νέο τραγουδιστή Erik Gronwall και την πρώτη τους νέα μουσική μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια. Μια αρχειακή σειρά που επικεντρώνεται στην πρώτη δουλειά του Lou Reed ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με το Words & Music, May 1965- οι οπαδοί του βινυλίου και της κασέτας μπορούν να πανηγυρίσουν για την κυκλοφορία του αυτό το μήνα.

Κλείνοντας (προς το παρόν) ο Peter Gabriel, ο Iggy Pop, ο James Taylor και η Mavis Staples είναι μέρος ενός all-star cast στο Here It Is: A Tribute to Leonard Cohen.

Οι INXS αποκαλύπτουν το ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος Live at the US Festival 1983- επιστρέφουν επίσης στο Shabooh Shoobah του 1982 για μια διευρυμένη επετειακή επανέκδοση.