Κατάργησαν την ώρα 8η πρωινή

Κατάργησαν την ώρα 8η πρωινή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρία ενημερωτικά ραδιόφωνα αλλάζουν ζώνες και κανένας δεν καταλαβαίνει το γιατί.

21 Σεπτεμβρίου 2022

Παραπολιτικά 90.1, Alpha 98.9 και 105.5 Στο Κόκκινο κατάργησαν από φέτος την 8η πρωινή βάζοντας εκπομπές από τις 7 το πρωί, αλλάζοντας έτσι στους ακροατές μία συνήθεια ετών.

Το 8 είναι κομβικό στο ενημερωτικό ραδιόφωνο και το 8 και 10 ακόμα περισσότερο γιατί είναι η ώρα που οι περισσότεροι έχουν μπει στο αυτοκίνητο. Τι να κάνουν τώρα οι παραγωγοί; Τα σημαντικά τα λένε στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής τους, όπως είναι και φυσικό δηλαδή. Αν τα επαναλάβουν στις 8 και μετά, θα χάσουν τους πρωινούς. Αν δεν τα πουν, δεν θα κερδίσουν τους νέους ακροατές που, φυσιολογικά, θα αναζητήσουν «φρέσκα κουλούρια». Κομφούζιο. 

Και είναι τρία τα ραδιόφωνα που το έκαναν. Παραπολιτικά 90.1 με Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη, Alpha 98.9 με Κώστα Αλαντζά και 105.5 Στο Κόκκινο με Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

ΣΚΑΪ 100.3 (Αρης Πορτοσάλτε), Real FM (Χουδαλάκης, Καλαμαράκης και Τσιαδήμας), Πρώτο Πρόγραμμα (Αδαμόπουλος, Γεωργίου) και Αθήνα 9.84 (Μυτιληναίου) συνεχίζουν στις 8 και καλά κάνουν.

Ο Alpha 98.9 άλλαξε και το μαγκαζίνο φέροντας το μία ώρα πιο πριν, στη 1 με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. Απανωτές αστοχίες - εξαφάνισαν και τον Δημήτρη Σούλτα τα απογεύματα.