Οι Nickelback κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ Get Rollin

Οι Nickelback κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ Get Rollin
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαι έτοιμος να μας μισήσει ξανά ο κόσμος»

20 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Nickelback Get Rollin' κυκλοφόρησε επιτέλους στις 18 Νοεμβρίου μετά από μήνες ντόρου και το ίδιο το συγκρότημα είναι πλήρως προετοιμασμένο για την καταιγίδα απόψεων που θα το συνοδεύουν.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Chad Kroeger σημειώνει ότι είναι προετοιμασμένος για το συνηθισμένο διαδικτυακό μίσος των Nickelback που θα εμφανιστεί, ενώ προσθέτει ότι ο κιθαρίστας Ryan Peake πιστεύει ότι πολλοί haters αρχίζουν επιτέλους να παίρνουν θέση απέναντι στους Καναδούς rockers.

"Ξέρετε, αστειευόμαστε γι' αυτό όλη την ώρα", σημειώνει ο frontman. "Είμαι έτοιμος να μας μισήσει ξανά ο κόσμος". Ο Ryan το λέει αυτό συνέχεια: 'Νομίζω ότι έχει υπάρξει μια χαλάρωση'. Το πείραγμα λειτουργεί, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι από αυτή την πλευρά της μουσικής που όλοι ρωτούν το ίδιο πράγμα. Είναι ένας δίσκος των Nickelback, είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι δίσκοι των Nickelback. Έχει διακυμάνσεις και ροές, και υπάρχουν κορυφές και κοιλάδες. Είναι τα πάντα, όπως είναι συνήθως. Θα έχεις το Photograph σου, θα έχεις το Far Away σου, αλλά θα έχεις και το Side of a Bullet σου".