Ανέβηκε πολύ το ANT1+ παρά τα αρχικά προβλήματα

Ανέβηκε πολύ το ANT1+ παρά τα αρχικά προβλήματα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.

07 Δεκεμβρίου 2022

Στο διάστημα 20 Νοεμβρίου με 6 Δεκεμβρίου, το ANT1+ ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views σε όλες τις συσκευές (42% από το κινητό, 38% από τον υπολογιστή, 15% από τις Smart TVs και 5% από tablets). Από το κανάλι μας ενημερώνουν πως «κατά την περίοδο των παράλληλων αγώνων του Μουντιάλ 2022 (29.11 έως 02.12), τριπλασιάστηκε η θέαση της πλατφόρμας μέσω των Smart TVs, καθώς οι συνδρομητές μπορούσαν να παρακολουθούν τους αγώνες στην τηλεόρασή τους ταυτόχρονα στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, με το πάτημα ενός κουμπιού».

Αλλά πέραν του Μουντιάλ, διαφημίζουν και το περιεχόμενό τους: «Το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα με πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο, που στηρίζει δημιουργούς και καλλιτέχνες και που εξελίσσεται διαρκώς, καθώς σχεδιάζεται η επέκτασή της και στο εξωτερικό. Στο antennaplus.gr οι συνδρομητές βρίσκουν πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο μέσα από τα ΑΝΤ1+ Originals, το ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, ελληνικές ταινίες σε Α’ Προβολή, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ».

Σύντομα θα επανέλθει η προσφορά γνωριμίας που περιλαμβάνει 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή, 4,99€/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες και στη συνέχεια 7,99€/μήνα. Με μία συνδρομή οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα έως 2 συσκευές.