Οι Foo Fighters ανακοινώνουν τις πρώτες συναυλίες του 2023

Οι Foo Fighters ανακοινώνουν τις πρώτες συναυλίες του 2023
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη επιστροφή

11 Ιανουαρίου 2023

Του Ηλία Σελιμά

Οι Foo Fighters ετοιμάζονταν να παίξουν headliners σε ένα φεστιβάλ στην Κολομβία στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, όταν ο Hawkins πέθανε ξαφνικά, με αποτέλεσμα το συγκρότημα να ακυρώσει τις υπόλοιπες εμφανίσεις του 2022. Αρκετούς μήνες αργότερα, πραγματοποιήθηκαν δύο τεράστιες συναυλίες-αφιέρωμα στον Hawkins στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο, οι οποίες αποτέλεσαν την πρώτη φορά που τα μέλη έπαιξαν μετά την απώλεια του συμπαίκτη τους.

Αλλά το μέλλον του συγκροτήματος παρέμενε αβέβαιο, μέχρι που κυκλοφόρησαν μια δήλωση στο τέλος του έτους, με την οποία διαβεβαίωναν ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν ως συγκρότημα.

"Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν - και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε ένα διαφορετικό συγκρότημα στο μέλλον", έγραψαν. "Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι οπαδοί, σημαίνατε τόσα πολλά για τον Τέιλορ όσο σήμαινε αυτός για εσάς. Και ξέρουμε ότι όταν σας ξαναδούμε -και θα το κάνουμε σύντομα- το πνεύμα του θα είναι εκεί με όλους μας κάθε βράδυ".

Οι Foo Fighters έχουν επιβεβαιωθεί ως headliners στο Boston Calling Music Festival στις 26 Μαΐου, στο Sonic Temple Art and Music Festival στις 28 Μαΐου και στο Bonnaroo Music and Art Festival στις 18 Ιουνίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα παίξει τα ντραμς για τους Foos, οπότε αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις.