Ο Keith Richards δηλώνει ότι «νέα μουσική είναι καθ οδόν»

Ο Keith Richards δηλώνει ότι «νέα μουσική είναι καθ οδόν»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το επιβεβαίωσε μέσω Instagram.

12 Ιανουαρίου 2023

 

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Richards δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό του σήμερα για να μοιραστεί τα νέα. "Γεια σας παιδιά, εδώ είμαστε και πάλι", ανέφερε. "Σας εύχομαι σε όλους ένα καθυστερημένο Καλή Χρονιά και υπάρχει κάποια νέα μουσική στο δρόμο της και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να σας δούμε. Ας κρατήσουμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα".

Το περασμένο καλοκαίρι, ο κιθαρίστας είχε μιλήσει στον Matt Wilkinson για το The Rolling Stones: 60th Anniversary Special show στο Apple Music 1 και μοιράστηκε ότι "ήλπιζε" ότι η μπάντα θα είχε ηχογραφήσει νέο υλικό μέχρι το τέλος του έτους. "Τέλος πάντων, εγώ απλά κάνω δίσκους και μετά σκεφτόμαστε πώς θα βγουν, σωστά; Αυτό κάνω", είπε, σημειώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν τα νέα τραγούδια θα διατεθούν σε πλατφόρμες streaming.

Ο Richards επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ο ντράμερ των Rolling Stones, Steve Jordan, θα είναι παρών για να βοηθήσει το συγκρότημα να ολοκληρώσει το νέο του άλμπουμ. Ο Jordan άρχισε να αναπληρώνει τα ντραμς των Stones μετά το θάνατο του Charlie Watts τον Αύγουστο του 2021 και είχε την έγκριση του Watts πριν από το θάνατό του.

Εν τω μεταξύ, τον Οκτώβριο, ο κιθαρίστας Ronnie Wood δήλωσε ότι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει κάποια από τα ντραμς του Watts μαζί με αυτά του Jordan. Τον περασμένο μήνα, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ένα νέο live άλμπουμ και ένα συνοδευτικό DVD με ταινία συναυλιών, με τίτλο "GRRR Live!".

Η συναυλία, η οποία έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2012 στο Prudential Center στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, μεταδόθηκε αρχικά ως το συνδρομητικό γεγονός The Rolling Stones: One More Shot. Ήταν αξιοσημείωτη για τον μακρύ κατάλογο των ειδικών καλεσμένων της, συμπεριλαμβανομένων των Lady Gaga, The Black Keys, Bruce Springsteen και άλλων.

Τώρα έχει γίνει εκ νέου μίξη και επεξεργασία για μια νέα έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο σε τριπλό βινύλιο και διπλό CD. Το "GRRR Live!" θα κυκλοφορήσει επίσης σε DVD και Blu-Ray.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2023 ολόκληρη η εκπομπή θα μεταδοθεί online μέσω της εταιρείας live streaming Kiswe, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που θα είναι διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε μετά από περισσότερο από μια δεκαετία.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Richards (@officialkeef)