Όταν o Χριστόφορος Ζαραλίκος αντέδρασε απέναντι στην Hellenic Train

Όταν o Χριστόφορος Ζαραλίκος αντέδρασε απέναντι στην Hellenic Train
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πριν από δύο-τρεις εβδομάδες.

01 Μαρτίου 2023

Πλέον μοιάζει με τραγική ειρωνεία, μετά από αυτή την τραγωδία στα Τέμπη. Ο γνωστός κωμικός είχε τη (φαεινή, όπως αποδείχθηκε) ιδέα να ταξιδεύσει με τα τρένα της Hellenic Train από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και τράβηξε, μαζί με δεκάδες άλλους επιβάτες, απίστευτη ταλαιπωρία. Αλλά και κοροϊδία, όπως επισημαίνει ο ίδιος που μιλήσαμε μαζί του.

«Η Hellenic Train λέει σε ένα σωρό ανθρώπους πως δεν ξέρει τι ώρα θα ξεκινήσουν και αν θα ξεκινήσουν τα τραίνα της προς Αθήνα. Μας ενημέρωσαν να πάμε σπίτια μας αλλά εμάς που δεν έχουμε σπίτι στην Θεσσαλονίκη δεν μας πληρώνουν ξενοδοχείο» έγραψε στο Twitter. Και συνέχισε: «Μετά από φωνές μας είπαν να μπούμε στο τραίνο για να μην κρυώνουμε αλλά δεν ξέρουν αν και πότε θα ξεκινήσει. Άλλος υπάλληλος μας έλεγε πάρτε τα λεφτά σας πίσω και πηγαίνετε με το αεροπλάνο. Άνθρωποι ηλικιωμένοι, παιδιά, άλλοι έχουν δουλειές και τις χάνουν, στα αρχίδια τους όλοι. Ξεφτιλισμένοι απατεώνες».

 

 

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως αμέσως μόλις ο Χριστόφορος τους είπε, στη Θεσσαλονίκη, ότι θα καλέσει αστυνομία (την κάλεσε στην Αθήνα τελικά) και ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας, η Hellenic Train έβγαλε ανακοίνωση στο επόμενο δίλεπτο πως η αμαξοστοιχία θα αναχωρήσει άμεσα. Μέχρι εκείνη την ώρα τους έλεγαν πως είχε χιόνια στην Οινόη και ήταν δύσκολο να ταξιδεύσουν. Προφανώς τα χιόνια θα έλιωσαν γρήγορα. Πριν τους είχαν καθυστερήσει και καμία ώρα γιατί έπρεπε να αλλάξουν το βαγόνι του κέτερινγκ. Ετσι τους ανέφεραν δηλαδή. Ο Χριστόφορος πιστεύει ότι ήθελαν να το ματαιώσουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο επειδή δεν είχε πολύ κόσμο. Αλλά αν ισχύει αυτό δεν το γνωρίζουμε και ούτε θα το μάθουμε ποτέ.

Η Hellenic Train του απάντησε πάντως μέσω Twitter: «Λυπούμεθα για την ταλαιπωρία σας. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις οφείλονται στους συνεχείς προληπτικούς εκχιονισμούς στη γραμμή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των συρμών, δεδομένων των κατά τόπους ισχυρών χιονοπτώσεων».

Ανταπάντησε και ο Χριστόφορος: «Στην αρχή μας είπαν πρέπει να αλλάξουν το βαγόνι του catering μετά μας είπαν για άγνωστη καθυστέρηση λόγω χιονιού, μετά να πάμε σπίτια μας, μετά να πάρουμε αεροπλάνο και όταν αρχίσαμε να φωνάζουμε μας επιβίβασαν και ξεκινήσαμε. Για τι απ´ όλα λυπάστε;». Μετά ανέβασε και αυτό, κάνοντας πλάκα πλέον: «Η Hellenic Train μας ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και μας κέρασε νερό και σάντουιτς. Το σάντουιτς λήγει σήμερα».

Στη φωτογραφία βλέπουμε το Twitter της Hellenic Train, κάποια στιγμή εκείνη την ημέρα.