Εχει φάση το νέο σίριαλ «White House Plumbers»

Εχει φάση το νέο σίριαλ «White House Plumbers»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται στο Vodafone TV

08 Μαΐου 2023

Είναι η νέα μίνι σειρά του HBO που μεταδίδεται τώρα στην Αμερική και έρχεται και στην Ελλάδα μέσω του Vodafone TV. Το White House Plumbers αφηγείται την ιστορία των Χάντ και Λίντι οι οποίοι στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την προεδρία του Νίξον,προκάλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα στην αμερικανική ιστορία.

Σε σκηνοθεσία του David Mandel, παραγωγού του Veep, και σε σενάριο των Alex Gregory και Peter Huyck, με πρωταγωνιστές τον Justin Theroux ως Γκόρντον Λίντι και τον Woody Harrelson ως Χόγουαρντ Χαντ.

Tο σατιρικό δράμα ξεκινά το 1971 όταν ο Λευκός Οίκος αποφασίζει να προσλάβει τους Χόγουαρντ Χάντ και Γκόρντον Λίντι, πρώην πράκτορες της CIA και του FBI αντίστοιχα, για να τους εντάξει στην Μονάδα Ειδικών Ερευνών, ή όπως έγινε αργότερα γνωστή ως Plumbers. Το απίθανο δίδυμο προσγειώνεται στην Επιτροπή για την Επανεκλογή του Προέδρου, σχεδιάζοντας πολλές απίστευτες μυστικές ενέργειες - συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών στο συγκρότημα Watergate. Oι “White House Plumbers” ρίχνουν φως στη λιγότερο γνωστή σειρά γεγονότων που οδήγησαν σε μια από τις πιο διάσημες συνωμοσίες στην προεδρική ιστορία και στο τέλος της κυβέρνησης Νίξον.

Ήδη είδαμε το πρώτο επεισόδιο και πραγματικά άξιζε, ενώ κάθε καινούργιο επεισόδιο θα ανεβαίνει κάθε Τρίτη, αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική.