Καλή η Νατάσα Γιάμαλη αλλά μπορεί να την καταπιεί η ώρα

Καλή η Νατάσα Γιάμαλη αλλά μπορεί να την καταπιεί η ώρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκίνησε η εκπομπή της στο Mega.

29 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα εκπομπή σε νέα, καινούργια, ζώνη. «Εξελίξεις τώρα» με τη Νατάσα Γιάμαλη στο Mega, Σαββατοκύριακο στις 4 το απόγευμα. Ως μία πρώτη, γρήγορη ανάλυση, μπορούμε να πούμε ότι οι εντυπώσεις είναι μόνο θετικές.

Η Νατάσα Γιάμαλη ήταν καλή και άνετη. Παρά το εμφανές άγχος τα πήγε εξαιρετικά, το κέρδισε το πλατό. Η θεματολογία της εκπομπής ήταν λίγο ασυνήθιστη για πανελλαδικό κανάλι, δύσκολα βλέπουμε και Τέμπη και υποκλοπές και σχολεία που καταρρέουν και Καρυστιανού και Δέσποινα Κουτσούμπα εναντίον Μενδώνη και άλλα πολλά. Και σημείωσε και μία μεγάλη επιτυχία, την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου. Φιλοξένησε και τον Άδωνι βέβαια, ίσως να ήταν η 5η-6η τηλεοπτική εμφάνιση του αγαπητού υπουργού μέσα στην εβδομάδα. 

Επίσης, η εκπομπή έχει νέο κόσμο να την τρέχει. Είδαμε νέα πρόσωπα, νέα και σε ηλικία. Κάπου μπάστα με την ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων. Επίσης διέθετε καλό ρυθμό, γρήγορο που σε κρατούσε.

Ωστόσο η ώρα μετάδοσης είναι αρνητική. Τόσο, που δεν είναι απίθανο (πρόβλεψη; όχι...) να την «καταστρέψει». Τα νούμερα του Σαββάτου ήταν μετριότατα και αυτά της Κυριακής μάλλον θα είναι ακόμα χειρότερα (αύριο θα βγουν). Δεν έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει ενημέρωση τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Και δεν μιλάμε για αυτό το Σαββατοκύριακο που ήταν καλοκαιρινή η φάση, μιλάμε και για πιο μετά. Πόσοι δεν θα δουν σειρές ή ταινίες για να παρακολουθήσουν 7 ημέρες ενημέρωση;

Είναι μία ολοκαίνουργια ζώνη που πάει να στήσει το Mega. Μακάρι να πιάσει, εμείς που είμαστε της ενημέρωσης θέλουμε να πιάσει. Θα δείξει. Οι οιωνοί δεν μοιάζουν καλοί πάντως. Χρειάζεται υπομονή. Από το κανάλι πάνω απ' όλα...