Επέτειος για τον Athens DeeJay 95.2

Επέτειος για τον Athens DeeJay 95.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα 15 χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει το Νο 1 ξένο μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας. 

16 Οκτωβρίου 2014
Έτσι, λοιπόν, με αφορμή αυτή την επέτειο, ο σταθμός προσφέρει τη δυνατότητα στους ακροατές του, μέσω όλων των εκπομπών του, να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο. Ο Athens DeeJay -παρ' ολίγον «Radio DeeJay», λόγω πνευματικών δικαιωμάτων του τίτλου- ξεκίνησε την πορεία του στα ερτζιανά πριν μια δεκαπενταετία, ως διάδοχος ραδιοσταθμός του (λαϊκού) «Καναλιού 107», στους 99.7, ενώ από το 2002 εκπέμπει στους 95.2.
 
Ο άνθρωπος που τον έστησε εξ ολοκλήρου και παραμένει από τότε γενικός διευθυντής του, είναι ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος - παραγωγός και μέτοχος εκείνη την εποχή στον «Kiss FM 90.9». Η... αποστολή του Athens DeeJay, από την αρχή κιόλας, δεν ήταν εύκολη. Ο ανταγωνισμός από τότε μέχρι και σήμερα, ήταν και είναι μεγάλος. «Kiss FM 90.9», «Jeronimo Groovy 88.9», «Village 88.3», «Orange 93.2», «Hot FM 104.6» κ.ά., ήταν κάποιοι από τους ραδιοσταθμούς που κοντράρονταν με τον DeeJay. 


 
Με την αλλαγή του προφίλ των δύο πρώτων και τη σταδιακή απαξίωση των υπολοίπων, το ξένο ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων άρχισε να αποκτά φανατικό κοινό. Πολύ περισσότερο από τα μέσα των 00's, και μετά όταν και δημιουργήθηκε ένα από τα πιο πετυχημένα πρωινά προγράμματα, στο μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας. Το «Breakfast στα FM», με βασικό παρουσιαστή τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και συμπαρουσιαστές τους Erwin και Γιώργο Σκιαδά, μαζί με αρκετές... αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό τους κατά καιρούς (Μαρία Κορινθίου, Ελένη Ντούκνη, Μαρία Ένεζλη). 
 
Έχοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα όσον αφορά τους παραγωγούς, ο DeeJay είναι επίσης ένα από τα ραδιόφωνα της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο αναμεταδοτών στην Ελλάδα έχοντας περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίπολη, Λαμία, Ξάνθη κ.α.). Σήμερα ο Athens DeeJay 95.2 περνάει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του, φτάνοντας στην 3η θέση του γενικού πίνακα κατάταξης των ακροαματικοτήτων, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και πιο άμεσο ανταγωνιστή του. 
 
Οι ευχές του e-tetRadio, για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση, είναι δεδομένες!