Κοροϊδία στον «Αθήνα 9.84»

Κοροϊδία στον «Αθήνα 9.84»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Μειώσεις μισθών με... πλάγιο τρόπο αλλά και καινούργιες συμβάσεις. Προφανώς γιατί το πρόγραμμα του δημοτικού σταθμού των Αθηναίων χρειάζεται επιπλέον πρόσωπα. Δεν του φτάνουν όσα έχει...

20 Απριλίου 2015
Πάντοτε υπάρχει χώρος για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του ακόμα κι αν αυτό κοστίζει ετησίως 4,8 εκατομμύρια ευρώ, δέκα φορές πάνω σε σχέση με κάποια άλλα ραδιόφωνα. Με τον Ηλία Κανέλλη λόγου χάριν που μπορεί να ξεκίνησε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του στη συχνότητα (όπως μας έλεγαν από τη διεύθυνση του Αθήνα 9.84) αλλά πλέον θα πληρώνεται κανονικά με 15.600 ευρώ το χρόνο - και αυτό είναι σαφώς πιο τίμιο από το τζάμπα για να είμαστε ειλικρινείς. Χρειαζότανε ο κ. Κανέλλης στον 9.84, η πρωινή του εκπομπή είναι μοναδική, εμείς στο e-tetRadio υποκλινόμαστε. Ούτε στο BBC τέτοια. Επίσης επιστρέφει και ο Δημήτρης Φύσσας με την ομάδα του feleki (όλη; όλη;) με 18.000 ευρώ τον χρόνο για δύο δίωρες εκπομπές τα Σαββατοκύριακα. Αν είναι ακριβή η... παραγωγή; Τι  να σας πούμε... Τα στοιχεία προέρχονται όλα από την Διαύγεια, ανέβηκαν σήμερα.
 

 
Το εξοργιστικό όμως δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός πως οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν (κρυφές;) περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων. «Αυτά είναι τα χρήματα, δεν έχουμε άλλα» τους είπαν. Και είναι σαφώς μειωμένα. Ακόμα και εκείνοι που έπαιρναν λίγα χρήματα θα πάρουν ακόμα... λιγότερα. 
Οι εργαζόμενοι είναι έξαλλοι, υπολόγιζαν σήμερα όλη τη μέρα με κομπιουτεράκια πόσα χρήματα χάνουν. Τους κορόιδεψαν κανονικά.  


 
Επικό είναι τέλος και αυτό για το οποίο πληρώνεται ο Γιώργος Σταματόπουλος: «Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εναρμόνιση της λειτουργίας του Αθήνα 9.84 με τον ιδρυτικό του σκοπό και τη διατήρηση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του ως δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού». Προφανώς και βρίσκεται εκεί για άλλους λόγους αλλά τέτοια επική δικαιολογία δεν μπορεί να βρει ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ που σε κάτι τέτοια... βαφτίσια είναι πρώτος (η τρόικα έγινε θεσμοί).