Nitro Radio όπως και Ε TV;

Nitro Radio όπως και Ε TV;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Φίλιππος Βρυώνης ενδιαφέρεται για το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο των 102.5 Mhz μπαίνοντας γερά στο παιχνίδι.

07 Αυγούστου 2015
update: Σύμφωνα με πληροφορίες πρωινές, σήμερα, ο Φίλιππος Βρυώνης απέσυρε την πρόταση. Εν αναμονή, επομένως. 

Είναι και δύσκολα τα πράγματα στον «Nitro 102.5», τόσο από οικονομικής απόψεως όσο και μεταξύ των εργαζόμενων του σταθμού (αναπόφευκτες, δυστυχώς, οι κόντρες). Είναι και που ο όμιλος Βρυώνη διαθέτει χρήμα και θέλει να μπει στα FM. Οπότε ο... κλοιός αρχίζει και σφίγγει, Η πρόταση για κάποια μορφής συνεργασία έχει ήδη γίνει.

Δεν αποκλείεται επομένως από Σεπτέμβριο να δούμε το Epsilon TV να μεταφέρεται και στο ραδιόφωνο. Για τη θέση του διευθυντή προγράμματος ακούγεται το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, που γνωρίζει χρόνια από... ραδιόφωνο και... ραδιοφωνικούς σταθμούς οπότε φαντάζει ως η πλέον κατάλληλη επιλογή. Πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, κάνει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο E TV. «Η έλλειψη του εύκολου εντυπωσιασμού και η ορθή διαχείριση των γεγονότων είναι όσα κάνουν την εκπομπή αξιοπρεπή και τηλεοπτικά ελκυστική» διαβάζουμε κάπου και προφανώς για να το λένε έτσι θα είναι. 

Αν γίνει το deal εννοείται πως θα αλλάξει το ύφος της συχνότητας, ένας νέος «Sfera» θα κάνει την εμφάνισή του στη μπάντα των FM.