Vinyl is Back με jazz και 80s

Vinyl is Back με jazz και 80s
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη γιορτή του βινιλίου, το Vinyl is Back θα φιλοξενήσει δύο σημαντικές μουσικές βραδιές αφιερωμένες στην jazz και στο ελληνικό ροκ των 80s με σημαντικά ονόματα…

03 Νοεμβρίου 2015Καθώς οι ημέρες πλησιάζουν για το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου του Vinyl is Back στο Cine Κεραμεικός τα νέα από τους διοργανωτές είναι ολοένα και πιο ενδιαφέροντα.
 
Ανακοινώθηκαν, λοιπόν, οι συναυλίες που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.
 
Ξεκίνημα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου με τρία κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz σκηνής, αλλά και ένα εξαιρετικό blues σχήμα. Οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βογιατζόγλου με το κουαρτέτο της και οι Blues Revenge θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Cine Κεραμεικός. Μάλιστα, δίπλα στους Blues Revenge θα παίξει και ο θρυλικός Δημήτρης Πολύτιμος (M.G.C., Εξαδάκτυλος), ο μακροβιότερος έλληνας ρόκερ.


 
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα είναι αφιερωμένο στην ελληνική ροκ σκηνή των 80s με τρία θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία να συναντιούνται και αυτά για πρώτη φορά συναυλιακά μαζί. Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος /Libido Blume και οι Χωρίς Περιδέραιο θα μας μεταφέρουν 30 χρόνια πίσω όταν η ελληνική εναλλακτική τότε σκηνή άνθιζε.
 
 
 
Μαθαίνουμε, επίσης, ότι στήνεται και μία ειδική βραδιά με συζήτηση για τα 80s και το βινίλιο μία εβδομάδα νωρίτερα στο καφέ του Ιανού με πολύ ενδιαφέρον πάνελ.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το τριήμερο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook  καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της.