Με τον Πειραιώς Σεραφείμ και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη το «Direct»

Με τον Πειραιώς Σεραφείμ και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη το «Direct»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (14/12).

14 Δεκεμβρίου 2020

Δύο προσωπικότητες από τον χώρο της εκκλησίας και της υποκριτικής φιλοξενεί η εκπομπή του Τάκη Χατζή, την ερχόμενη Τετάρτη στις 00.15 στον Alpha. Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θα μιλήσει για τους πειρασμούς, τους εξορκισμούς, τα πολιτικά του «πιστεύω» και την άποψή του για τα μέτρα κατά του Covid-19, και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το θέατρο και τη σχέση του με τις γυναίκες.

-------------------------

«Έλα και θα δεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη στο Mega.

Νέα βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή από αυτή τη βδομάδα στο «μεγάλο κανάλι». Ο λόγος για το «Έλα και θα δεις», με τον Θοδωρή Αθερίδη στην παρουσίαση και την -έμπειρη σε αυτό το είδος εκπομπών- Σεμίνα Διγενή στη δημιουργική επιμέλεια, που θα βγαίνει κάθε Τετάρτη στις 23.10. Στο πρώτο της επεισόδιο φιλοξενούνται ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Κώστας Καλδάρας, για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Απόστολου Καλδάρα. Μαζί τους θα είναι η εγγονή του μεγάλου συνθέτη, Μαίρη Καλδάρα, και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση.

-------------------------

Οι ταινίες του #OpenMyCinema για αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12
20.00 Μα πως τα Καταφέρνει...
22.00 Με το Κεφάλι Ψηλά

ΤΡΙΤΗ 15/12
20.00 The Terminal
22.00 Τροπική Καταιγίδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12
20.00 Μάρλεϊ, Ένας Μεγάλος Μπελάς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12
20.00 Το Πάρκο των Θαυμάτων (α' τηλεοπτική μετάδοση)
22.00 22 Jump Street

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12
21.00 Γονείς της Συμφοράς

-------------------------

Σε λειτουργία (ξανά) η ηλεκτρονική έκδοση της Ημερησίας.

Κάτι παραπάνω από 3 χρόνια μετά την διακοπή της λειτουργίας του, λόγω του «λουκέτου» στην «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα, το οικονομικό portal imerisia.gr είναι και πάλι ενεργό στο διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική έκδοση της Ημερησίας, που «εξαφανίστηκε» μετά το κλείσιμο του έντυπου Έθνους, θα στελεχώσει το ενημερωτικό ethnos.gr και το τηλεοπτικό tvopen.gr στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη. «Στελεχωμένο από μια έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, προσφέρει (σ.σ. το imerisia.gr) στο αναγνωστικό κοινό διαρκή, έγκυρη, ποιοτική και ολοκληρωμένη ενημέρωση, παρουσιάζοντας τα νέα των επιχειρήσεων και των αγορών, τις πολιτικές εξελίξεις, επενδυτικές ευκαιρίες, επιτυχημένα business stories και τις τάσεις του μέλλοντος», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Open Digital Group.