Η νεότερη «Λούφα και Παραλλαγή» διαθέσιμη στο ERTflix

Η νεότερη «Λούφα και Παραλλαγή» διαθέσιμη στο ERTflix
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/01).

08 Ιανουαρίου 2021

Μια ακόμη σπουδαία παραγωγή προσθέτει στην ταινιοθήκη της η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ. Μέσα από το ertflix.gr, τις smart τηλεοράσεις, τα tablets και τα κινητά θα είναι διαθέσιμα και τα 46 επεισόδια του «Λούφα και Παραλλαγή», της σειράς του Νίκου Περάκη που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2006 και είναι τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς ταινίας του 1984. Στο cast συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα ηθοποιών όπως οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Τζένη Θεωνά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Θανάσης Τσαλταμπάσης κ.ά.

-------------------------

Αποχωρεί από τη διεύθυνση του gazzetta.gr ο Βασίλης Σαμπράκος.

Αλλαγή ηγεσίας μετά από πολύ καιρό στο δημοφιλές αθλητικό portal της Liquid Media. Ο Βασίλης Σαμπράκος ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή του gazzetta.gr και θα συνεχίσει εκεί ως αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης. «Κοιτάζοντας πίσω νιώθω περήφανος για την εξέλιξη του gazzetta. Περήφανος για όσα πετύχαμε όλοι μαζί, με τα παιδιά και τους συνεργάτες του gazzetta. Περήφανος που πετύχαμε όλους τους στόχους που μας είχαν τεθεί», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός αθλητικογράφος.

-------------------------

«Φόρος τιμής» του 1055 Rock στον David Bowie.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 09-10/01 ο ροκ ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης θα αφιερώσει το πρόγραμμά του στον «Thin White Duke», με αφορμή τα γενέθλιά του σήμερα, 08/01, και τον θάνατό του δύο μέρες αργότερα. Ιδού και το τρέιλερ του αφιερώματος: