Η αναδοχή παιδιών στην Ελλάδα, στο «Special Report»

Η αναδοχή παιδιών στην Ελλάδα, στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/02/2021).

15 Φεβρουαρίου 2021

Έναν σημαντικό κοινωνικό θεσμό, την αναδοχή παιδιών που έχουν εγκαταλειφθεί ή απομακρυνθεί από τη φυσική τους οικογένεια, φέρνει σε πρώτο πλάνο η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1, αύριο στις 23.30. Η Μαρία Σαράφογλου μιλά με οικογένειες, με δύο ή έναν γονέα, που έχουν υιοθετήσει παιδιά, αλλά και ενήλικες που έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικό περιβάλλον από το φυσικό τους. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν, επίσης, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού Θεώνη Κουφονικολάκου, ο διευθυντής συνηγορίας στα παιδικά χωριά SOS Στέργιος Σιφνιός, κοινωνικοί λειτουργοί και βρεφονηπιοκόμοι.

-------------------------

Από το Open στο Mega (κι επισήμως) το «My Greece».

Ταξιδιωτική εκπομπή αποκτά άμεσα το «μεγάλο κανάλι», όχι όμως μια καινούργια αλλά μια «μεταγραφή» από τον βασικό ανταγωνιστή του. Πρόκειται για το «My Greece», που έως τώρα προβαλλόταν από το Open, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Θα προβάλλεται από το άλλο Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.40, ως το νέο lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

-------------------------

Νο.1 απογευματινή εκπομπή το «Live News», την περασμένη εβδομάδα.

Χαμόγελα στο Mega με τις επιδόσεις της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στους πίνακες τηλεθέασης. Στο διάστημα από 8 έως και 12 Φεβρουαρίου το «Live News» ήταν πρώτο στην απογευματινή ζώνη με 16,6% στο σύνολο και 15,8% στο 18-54, 530.826 τηλεθεατές μέσο όρο και 1.535.582 τηλεθεατές σε μέση κάλυψη. Η ενημερωτική εκπομπή ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο ανδρικό 25-64 φτάνοντας μέχρι το 21,2%.