Το ντοκιμαντέρ «Call me dad» για την ενδοοικογενειακή βία στην ΕΡΤ3

Το ντοκιμαντέρ «Call me dad» για την ενδοοικογενειακή βία στην ΕΡΤ3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/02/2021).

19 Φεβρουαρίου 2021

Τα βράδια της Κυριακής είναι αφιερωμένα (πλέον) σε ντοκιμαντέρ με βασικούς άξονες σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Την ερχόμενη Κυριακή στις 23.30 η ΕΡΤ3 θα παίξει σε πρώτη προβολή το «Call me dad» (Ένας βίαιος άνδρας), αυστραλιανής παραγωγής, όπου εκτυλίσσονται οι ιστορίες τριών βίαιων ανδρών που έθεσαν σε κίνδυνο τις συντρόφους και τα παιδιά τους. Μέσα από το ντοκιμαντέρ καταγράφεται η πορεία τους προς την ίαση, με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους ανθρώπους.

-------------------------

Βόλτες στον Άρη μέσα από το National Geographic.

Με αφορμή την χθεσινή επιτυχή προσεδάφιση του Perseverance ρόβερ στο έδαφος του «κόκκινου πλανήτη», το εκπαιδευτικό κανάλι θα παίξει σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ «Perseverance Ρόβερ: Φτιαγμένο για τον Άρη», αύριο στις 21.50 μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision. Εκεί, το National Geographic καταγράφει την δημιουργία του ρομποτικού ρόβερ της NASA, μέσα από μαρτυρίες της ομάδας μηχανικών και τεχνικών κατασκευής του.

-------------------------

«Ενώπιος Ενωπίω» με την Έλενα Παπαρίζου στον ΑΝΤ1.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι η φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Δευτέρα στις 23.30. Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για την πρώτη της εμφάνιση στη μουσική, την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της, τον ερχομό της στην Ελλάδα, τις επιτυχίες που την καθιέρωσαν, τα περιστατικά παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, την ζωή της στην καραντίνα και τα μελλοντικά σχέδιά της.

-------------------------

Μαρία Σολωμού και Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Χιούστον, το λύσαμε».

Μια ηθοποιό (και παρουσιάστρια εσχάτως) και έναν σεφ φιλοξενούν απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης. Η Μαρία Σολωμού μιλά για τις «Roomies», την εκπομπή της στο Mega, τον ρόλο της στους «Singles» και τις πλαστικές επεμβάσεις. Από την άλλη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά για την κλειστή εστίαση, την μαγειρική γενικά, τον Άκη Πετρετζίκη, τα τατουάζ του, το αν είναι sex symbol και τα πιάτα που θα σέρβιρε σε διάφορους επώνυμους.

-------------------------

«Mega Star» με Demy και Ελένη Βιτάλη.

Αύριο στις 16.00, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης φιλοξενούν στη μουσική εκπομπή του Mega την Demy. Εκεί η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τις νέες συνεργασίες της στον χώρο, και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, ενώ θα τραγουδήσει unplugged μεγάλες επιτυχίες της και θα συμμετάσχει στα (καθιερωμένα) challenges της εκπομπής. Στη συνέχεια το «Mega Star» μπαίνει στα γυρίσματα του «Σπίτι με το Mega» με την Ελένη Βιτάλη, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις.