Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την έβγαλε έξω από το θέατρο που παίζει.

16 Δεκεμβρίου 2021

Το περασμένο Σαββατοκύριακο λοιπόν, η γνωστή τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη που πριν δύο εβδομάδες μπούκαρε στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Οπως γράφει η Ναταλί Χατζηαντωνίου στην «Εφημερίδα των Συντακτών», λίγο αφότου η Σάσα Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά στο θέατρο, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά το εξής, κορυφαίο θα λέγαμε: «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Οπότε κι εκείνη, τι να κάνει, μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε (ησύχως αυτή τη φορά, χωρίς φωνές και χωρίς εύσωμους φίλους της).

Πολύ σωστά έπραξε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οχι μόνο για τους προφανείς λόγους συμπαράστασης σε έναν συνάδελφό του και της θέσης του υπέρ της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και για πρακτικούς λόγους. Δεν θα μπορούσε να παίζει ο ηθοποιός με το άγχος να μην αρέσει κάτι στην κυρία Σταμάτη, με το άγχος μήπως και ανέβει ξαφνικά η... τηλεστάρ στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί διακόπτοντας την παράσταση.

Να δούμε σε ποιο άλλο θέατρο θα πάει τώρα η κ. Σταμάτη και αν την αφήσουν να μείνει.