Η Χρύσα και η Πηνελόπη

Η Χρύσα και η Πηνελόπη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάββατο βράδυ και μέσα στο ταμείο του Gagarin κάθεται, όπως πάντα, η Χρύσα Οικονομοπούλου.

19 Δεκεμβρίου 2021

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Μαζί με εμένα περιμένει να παραλάβει την πρόσκλησή της για τους Social Waste και η Πηνελόπη, μία εξαιρετική νέα φωτογράφος. Την παίρνει, την παίρνω κι εγώ και πηγαίνοντας προς την είσοδο, με ρωτάει: «η κοπέλα στο ταμείο είναι ραδιοφωνική παραγωγός;».

«Ναι είναι», της απάντησα. «Τη γνώρισες;». «Την κατάλαβα από τη φωνή της γιατί κάθε πρωί ακούσω Nostos 100.6». Η Χρύσα του Gagarin, άγνωστη για την Πηνελόπη, είναι η Χρύσα Οικονομοπούλου που κάνει εκπομπή τις καθημερινές, 8 με 10 το πρωί, στο Nostos 100.6, μαζί με τον Σπύρο Χούντα.

Εννοείται πως ακολούθησαν οι απαραίτητες συστάσεις, η Πηνελόπη ήταν ενθουσιασμένη, η Χρύσα το ίδιο, χαρούμενοι όλοι μας που ακόμα, ευτυχώς, υπάρχουν φανατικοί ακροατές οι οποίοι αναγνωρίζουν τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τη φωνή τους (όπως γινόταν παλιά) και όχι από διάφορα δημοσιεύματα ή τα social media.

Το πρόγραμμα του Nostos 100.6

Η Χρύσα με σταύρωνε όλο το βράδυ να γράψω πως το Nostos 100.6 είναι το μοναδικό ραδιόφωνο που παίζει χωρίς playlist. Δεν είναι το μοναδικό αλλά είναι, σίγουρα, από τα λίγα (ελάχιστα). Και είναι ένα πολύ καλό ραδιόφωνο, το έχουμε πει κι άλλες φορές, από τα κορυφαία της κατηγορίας του. Ευτυχώς που υπάρχει...