Και η 2η σεζόν του «The Morning Show» αξίζει

Και η 2η σεζόν του «The Morning Show» αξίζει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλα 10 επεισόδια με πυκνή πλοκή και πολύ γρήγορο ρυθμό.

27 Δεκεμβρίου 2021

Είναι από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που ο 2ος κύκλος είναι ισάξιος του 1ου (αν όχι και καλύτερος). Εδώ βλέπουμε τα απόνερα που δημιουργήθηκαν στην Νο 1 πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής, το «The Morning Show», μετά την αποκάλυψη για τις σεξουαλικές παρεκτροπές του ενός από τους δύο παρουσιαστές της. Jennifer Aniston και Reese Witherspoon συνεχίζουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά η πρώτη, σε έναν από τους πιο σοβαρούς ρόλους της καριέρας της. Ο Steve Carell είναι ο ασυγκράτητος παρουσιαστής. Ο 2ος κύκλος της σειράς «πιάνει» και πολύ covid-19, στο πρώτο κύμα του, τότε που είχαμε μία σχετικά άγνοια.

Στο Apple TV θα το βρείτε και αξίζει να κάνετε έστω και μία εγγραφή για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για να το δείτε σε μαραθώνιο (αν και είναι φθηνό το Apple TV, μόλις 5 ευρώ τον μήνα - δεν τα δικαιολογεί ωστόσο προς το παρόν)

Το σίριαλ πάντως θυμίζει σε πολλά πλέον το Ράδιο Αρβύλα. Οι κλυδωνισμοί στην αμερικάνικη εκπομπή ήταν τεράστιοι, δεν μπορούσαν να συνέλθουν. Και τίποτε πια δεν ήταν ίδιο, ούτε και ανάμεσα στις σχέσεις των συντελεστών της φυσικά. Να προβλέψουμε πως το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα δεν θα είναι, διόλου μα διόλου, ρόδινο