Το «Μουσικό Κουτί» κατάφερε κι έβγαλε τον Αλκίνοο στην τηλεόραση

Το «Μουσικό Κουτί» κατάφερε κι έβγαλε τον Αλκίνοο στην τηλεόραση
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό επιτυγχάνει μία εκπομπή όταν είναι καλή και τίμια.

28 Δεκεμβρίου 2021

Καταφέρνει να πείσει να βγουν στην τηλεόραση ακόμα και καλλιτέχνες που το αποφεύγουν χρόνια τώρα. Ετσι, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00 στο «Μουσικό κουτί» καλεσμένοι θα είναι η Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Τραγούδια-διασκευές που θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή: «Σαν τον μετανάστη», «Πατρίδα», «Sometimes», «Ο γέρο Νέγρο Τζιμ», «Exit music», «Να με προσέχεις», «Ναυαγός», «Hallelujah», «Ο ύπνος σε τύλιξε», «Λίγο ακόμα».

«Στη Γερμανία έχω παίξει αρκετές φορές, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο κοινό. Τα τελευταία, όμως, χρόνια άρχισαν να έρχονται πολλοί Έλληνες, οι οποίοι ήταν η νέα γενιά μεταναστών λόγω της κρίσης. Έτυχε να έρθουν άνθρωποι που ήταν η πρώτη τους μέρα στην ξενιτιά, είχαν ταξιδέψει εκείνη τη μέρα και ήρθαν κατευθείαν στη συναυλία μου για να συνδεθούν με αυτό που άφησαν πίσω. Το θεώρησα τόσο τιμητικό να έρχονται και να καθρεφτίζουν το πρόσωπό τους στο δικό μου…», λέει ο Αλκίνοος.

Για τη Μαρία Φαραντούρη δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε, είναι ολόκληρη η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη κάνουν καταπληκτική δουλειά στο «Μουσικό Κουτί», το έχουμε πει ξανά. Γι αυτό και... αναγκάζουν «δύσκολους» καλλιτέχνες να αποδεχτούν την πρόσκλησή τους.
Επόμενες επικίνδυνες αποστολές για την εκπομπή: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας. Και άλλοι. Εκεί τους θέλουμε!