«Οδηγεί τον 105.5 Στο Κόκκινο σε διάλυση»

«Οδηγεί τον 105.5 Στο Κόκκινο σε διάλυση»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι εργαζόμενοι του σταθμού (ξανά) εναντίον της διεύθυνσης!

22 Σεπτεμβρίου 2024

Στην τελευταία συνέλευση που έκαναν οι εργαζόμενοι του 105.5 Στο Κόκκινο στράφηκαν για μία ακόμα φορά εναντίον του διευθυντή τους, του Αδάμ Γιαννίκου, κάνοντας λόγο ακόμα και για «πρωτοφανή ανεπάρκεια»!

Υπενθυμίζουμε πως όλη η εβδομάδα που μας έρχεται θα κυλήσει χωρίς το σταθμό σε λειτουργία μιας και η ΕΤΕΡ ξεκινάει από τη Δευτέρα το πρωί πενθήμερη (!) απεργία.

Γι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία θα σας πούμε σχετικά αύριο Δευτέρα. Απλώς επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι περί διάλυσης... 

Ιδού η ανακοίνωση της συνέλευσης σχετικά με το θέμα της διεύθυνσης του σταθμού

Παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της διεύθυνσης του σταθμού. Εδώ και μήνες η συνέλευση έχει θέσει ζητήματα που αφορούν τόσο την αυταρχική, αυθαίρετη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της διεύθυνσης (για την οποία το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει κάνει δεκτές και εξετάζει πέντε [5] διαφορετικές εγκλήσεις), η οποία συνδυάζεται με μια πρωτοφανή ανεπάρκεια που οδηγεί τον σταθμό σε διάλυση.
Τους τελευταίους μήνες εξαιτίας αυτής της κατάστασης σταμάτησαν να μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, δεν γίνονταν αντικαταστάσεις σε εκπομπές, ο σταθμός έπαιζε μόνο μουσική επί ώρες, φτάσαμε μέχρι το σημείο να μένουν εργαζόμενοι κλειδωμένοι έξω από τον σταθμό επειδή κανείς δεν είχε φροντίσει να ανοίξει!
Απέχοντας από την παραμικρή πρόθεση «συνδιοίκησης», απαιτούμε να δοθεί μια λύση σε αυτό το ζήτημα και να διασφαλιστεί η λειτουργία του σταθμού και η δική μας επικοινωνία με κάποιον άνθρωπο που θα αναλάβει τη σχετική ευθύνη.