Ο Άγιος Βαλεντίνος στον Kiss 92.9 και τον Athens Deejay 95.2

Ο Άγιος Βαλεντίνος στον Kiss 92.9 και τον Athens Deejay 95.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

O πρώτος προσφέρει μία ρομαντική βραδιά στο Hilton, στις 14 Φεβρουαρίου, δείπνο στο Βυζαντινό, κοκτέιλ στο Galaxy Bar, διανυκτέρευση σε Σουίτα, πρωινό στο Executive Lounge και χαλάρωση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στη σάουνα, στο χαμάμ και στο υδρομασάζ. 

04 Φεβρουαρίου 2015
Οι διαγωνισμοί θα είναι τηλεφωνικοί και θα πραγματοποιηθούν 9-13 Φεβρουαρίου. Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου οι ακροάτριες και οι ακροατές του σταθμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τούρτες, ειδική δημιουργία για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Οι τυχεροί παραλαμβάνουν το δώρο τους το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.
 
Στο «χορό» μπήκε και ο Athens DeeJay 95.2. Προσφέροντας στους ακροατές του ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Βενετία, σε σουίτα ξενοδοχείου 5 αστέρων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, πλήρες δείπνο το βράδυ του Σαββάτου και πρωινό την επόμενη μέρα και 1.000 ευρώ μετρητά για τις αγορές τους. Για να διεκδικήσουν το δώρο, μετά το κατάλληλο σύνθημα των παραγωγών του σταθμού, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα sms γράφοντας 952 κενό, Βενετία, ονοματεπώνυμο και ηλικία, και αποστολή στο 19000. Η κλήρωση, θα γίνει την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 8:30 το πρωί, στην εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.
 
Διαβάστε ΕΔΩ για τις προσφορές κι άλλων ραδιοφώνων της Αθήνας, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.