«Μας πηδάει απόψε ο Άλεξ Τέρνερ» (και μας αρέσει)

«Μας πηδάει απόψε ο Άλεξ Τέρνερ» (και μας αρέσει)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το κορίτσι μπροστά μου ήταν εκστασιασμένο, όλη η παρέα των κοριτσιών δηλαδή. Όλα τα κορίτσια στο Terra Vibe. Και όχι μόνο, αλλά και τα αγόρια. Και κάποιοι φίλοι μου gay να χαμογελούν αυτάρεσκα κι ερωτικά. Κι ένα ζευγάρι μπροστά μου ήταν... έτοιμο. Έτοιμο σας λέω, το κορίτσι είχε σκαρφαλώσει -κυριολεκτικά- πάνω στο αγόρι. 

06 Ιουνίου 2016
Ήταν η πιο sexy συναυλία που έχουμε δει ποτέ. Κυρίες και κύριοι, οι Last Shadow Puppets. Κυρίες και κύριοι, ο Alex Turner.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Το «μας πηδάει» του τίτλου που έλεγε η κοπέλα μπροστά μου, μπορεί να μην ήταν-είναι κυριολεκτικό αλλά πολλές θα το ήθελαν. Ήταν τόσο sexy οι κινήσεις του(ς), του Alex αλλά και του Miles Kane, που... προκαλούσαν και αναστάτωναν. Πολλοί και πολλές θα πέρασαν καλά μετά στο σπίτι τους (ή και στο... αυτοκίνητο), είμαι σίγουρος - εγώ, σας προλαβαίνω, πήγα για ύπνο, δυστυχώς, άτυχος, ο μέγας άτυχος της βραδιάς. Και ήταν μία φανταστική συναυλία, ένα μεγάλο γκρουπ με κέφι και όρεξη. Το απολάμβαναν, έτσι έδειχναν, φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν στη σκηνή, λικνιζόμενοι και χτυπώντας ο ένας τον άλλον φιλικά στον πισινό. Μιάμιση ώρα έπαιξαν, μία ώρα και 40 λεπτά, σε μία δύο φάσεις τραγουδούσαν μαζί οι δυο τους σαν να φιλιούνται (λες;), ήταν και τα κορίτσια με τα έγχορδα από πίσω (άλλο ερωτικό ενσταντανέ κι αυτό), ήταν καταπληκτικοί. Και ξεκίνησαν με το I Want You (She's So Heavy) στη διασκευή των Beatles για να μας δείξουν από την αρχή τις προθέσεις τους. I Want You! 
 
Έχω την υποψία πάντως πως εγκέφαλος του γκρουπ, μουσικός εγκέφαλος είναι ο Miles Kane. Ο Alex περισσότερο είναι η πριμαντόνα. Όχι πως έχει σημασία, το δίδυμο είναι μοναδικό. Αλλά, τι αίσθηση και αυτή, η σκηνή ένα απέραντο sexy room. Εντάξει, καταλάβατε, μην επεκταθώ κι άλλο. 
 
Και ήταν οι Last Shadow Puppets που ήρθαν να επισκιάσουν δύο άλλα, εξαιρετικά, ονόματα. Που έδωσαν δύο πολύ καλά live. Εννοείται οι Dropkick Murphy οι οποίοι ουσιαστικά ήταν οι headliners του φεστιβάλ μια και πρέπει να μάζεψαν τον περισσότερο κόσμο απ' όλους. Αλλά και οι σούπερ Suede που μας θύμισαν τις παλιές καλές εποχές. Αλλά γι' αυτούς, όπως και τους Turbonegro,  σας τα λέει ΕΔΩ η Ζωή Νικολάου
 
Κατά τ' άλλα, δεν είχε πολύ κόσμο στη Μαλακάσα, όχι περισσότερους από 7-8 χιλιάδες και παρά τα διπλά εισιτήρια που μοίρασε η Didi Music, 1 + 1 δώρο. Θλιβερό που δεν πάνε πολύ καλά οι ξένες συναυλίες, παρά τα φθηνά εν γένει εισιτήρια. Θα τα πούμε αναλυτικά αύριο, προς το παρόν είμαστε σε mood Last Shadow Puppets, προσπαθώντας να βγάλουμε από το μυαλό των κοριτσιών τον Alex Turner. Τυχερός ο Miles Kane, έτσι; Οι δύο κολλητοί. Με ένα φιλί στο μέτωπο, στο τέλος. Το είδατε αυτό;