Είδαμε Rockwave Festival: He s # a beautiful one # in fashion

Είδαμε Rockwave Festival: He s # a beautiful one # in fashion
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν το βράδυ του after 90 χθες στη Μαλακάσα, στο πρώτο άνοιγμα του Terra Vibe για τη φετινή φεστιβαλική περίοδο. Μια γενική αναμέτρηση μεταξύ hardcore και ρομαντικών καταστάσεων στα δυο stage και μία από τις καλές βραδιές. Χωρίς πολύ κόσμο, χωρίς πολλή κίνηση, χωρίς πολλά πολλά. Μόνο μουσική αγαπημένη. 

06 Ιουνίου 2016
Της Ζωής Νικολάου

Α!  Και μπύρα 5 ευρώ.. Είναι το άτοπο της βραδιάς, πρέπει να το πούμε •δεν ανέβηκε ο ΦΠΑ μόνο για το Terra Vibe! Γιατί στο Release Festival ας πούμε έκανε 3,5 ευρώ; Κι εκεί δεν έχουμε ούτε διόδια, ούτε βενζίνες, ούτε τίποτε. 

Πίσω στη μουσική, τώρα. Sexy -ω, ναι- σαρωτικοί Turbonegro, με το μακιγιάζ , τα tattoo και τα σκισμένα και ναι, ήταν απολαυστικοί. Ωραία hardcore punk/ glam rock που μετράει και μια 25ετία στη μουσική βιομηχανία και φανατικούς fans.


 
Στο Terra Stage έγιναν τα θαύματα. Καταρχάς Suede. Suede... Και πάλι Suede! Δεν το περιμέναμε να είναι τόσο καλοί, αλλά... διέλυσαν κάθε αμφιβολία μας. Ο Brett Anderson, γοητευτικός όσο ποτέ, λες και δεν έχει περάσει μέρα από πάνω του έκανε κατάληψη στη σκηνή και στο photo pit! Εκτός της κλασικής υπερκινητικότητας που τον χαρακτηρίζει, ήταν και πολύ ζεστός με το κοινό με το οποίο ανέπτυξε «επαφές τρίτου τύπου» εκεί μπροστά στα κάγκελα. Κάνει τη διαφορά στο συγκρότημα, είναι η αλήθεια. Και ζωντανεύει τους Suede με τέτοιο τρόπο που σ΄αφήνει άφωνο. Κρατάμε το λατρεμένο «and the sunshine it blows my mind, and the wind blows my brain»... Γιατί σουρούπωνε και ταίριαζε γάντι, γιατί το επανέλαβε απολαυστικά στο τέλος του κομματιού και γιατί HE’s#a beautiful one#in fashion, πώς να το κάνουμε! 

Και για τη συνέχεια Dropkick Murphys. Στην επίσημη σελίδα του ελληνικού fan club τους, έγινε μια ανάρτηση πολύ πριν εμφανιστούν επί σκηνής που έλεγε «δείξτε τους ότι υπάρχουμε εμείς οι fan τους και είμαστε και πολλοί!». Ακριβώς αυτό συνέβη! Η πρώτη τους φορά σε ελληνικό έδαφος γέμισε ασφυκτικά το Vibe stage και συνοδεύτηκε από το σχετικό «ξύλο» των μπροστινών... θέσεων, θέσεις οι οποίες σε συναυλίες σαν αυτήν θεωρούνται έως και VIP. Μπορείς να απολαύσεις χτύπημα μέχρι τελικής πτώσης, καπνογόνα ανάμεσα στις πευκοβελόνες και τους θρύλους της δισκοθήκης σου να τα δίνουν όλα, όπως ακριβώς συνέβη και χθες το βράδυ. Εννοείται ότι υπήρχαν και πολλοί fans τους που περίμεναν να τους δουν 20 χρόνια, οπότε όπως καταλαβαίνετε έγινε πόλεμος.




Βέβαια, μια δεύτερη ανάρτηση παραπονιόταν για την τιμή του εισιτηρίου, αλλά ας δεχτούμε ότι τα φεστιβαλικά εισιτήρια έχουν και τη δικαιολογία ότι καλύπτουν και headliners όπως οι TLSP που παγώνουν το χρόνο αφήνοντάς σε να ρεμβάζεις στη διπλανή αγκαλιά who’s standing next to you.