Μπράβο «Red 96.3», ρίξε κι ένα τσάμικο στο πρόγραμμά σου

Μπράβο «Red 96.3», ρίξε κι ένα τσάμικο στο πρόγραμμά σου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τελικά το αγαπημένο κοινό είναι και με τη βούλα ηλίθιο και θέλει να ακούει τα χειρότερα και χιλιοπαιγμένα τραγούδια. Κι αν για το... χειρότερα μπορούμε να το συζητήσουμε, για το... χιλιοπαιγμένα δεν έχουμε να κάνουμε καμία κουβέντα.

27 Οκτωβρίου 2016
Ε, λοιπόν αυτός ο κόσμος που είναι παντελώς άσχετος με τη μουσική και που σε τελική ανάλυση μας δημιουργεί και πρόβλημα, έβγαλε τρίτον τον Red 96.3 στις αστάθμιστες αναφορές αυτής της εβδομάδας, πίσω μόνο από τον Real FM και τον Μελωδία 99.2.
Έτσι, όπως σας γράψαμε ήδη (ΕΔΩ) το θαυμάσιο ελληνικό κοινό την καταβρίσκει με το Eye Of The Tiger των Survivor, το Poison του Alice Cooper, το My Sharona των Knack και τα I Hate Myself For Loving You και I Love Rock And Roll της Joan Jett. Μιλάμε για κοινό μάλαμα, κοινό να το πνίξεις, συγγνώμη να το πιεις θέλαμε να πούμε, στο ποτήρι.
 
Καλά κάνει ο Red 96.3. Καλά κάνει και παίρνουμε πίσω όσα του καταμαρτυρούσαμε ζητώντας ταπεινά συγγνώμη. Πιστεύουμε πως αν βάλει κι ένα τσάμικο θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Το αξεπέραστο και μοναδικό ελληνικό κοινό θα τον επιβραβεύσει.