Μπορούσε ο ΑΝΤ1 να ανανεώσει μονομερώς με τη Warner αλλά θα είχε χασούρα και δεν το έκανε

Μπορούσε ο ΑΝΤ1 να ανανεώσει μονομερώς με τη Warner αλλά θα είχε χασούρα και δεν το έκανε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με επιστολή του στο e-tetRadio ο όμιλος ΑΝΤ1 εξηγεί πως αποτελεί δική του στρατηγική απόφαση η μη ανανέωση του συμβολαίου που είχε η Heaven Music με τη Warner Music για τη διανομή στην Ελλάδα των άλμπουμ της πολυεθνικής δισκογραφικής εταιρίας.

22 Νοεμβρίου 2016
Όπως γράψαμε το πρωί (ΕΔΩ),  η Cobalt Music της Άννας Μαρίας Αντίππα θα είναι αυτή που θα διανέμει πλέον στη χώρα μας τους δίσκους της Warner. Ο ΑΝΤ1 πάντως υποστηρίζει διαφορετικά πράγματα

«Ηταν στρατηγική επιλογή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ η απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία του αν και είχε την δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης της συμφωνίας του», μας αναφέρουν από τον ΑΝΤ1. «Με βάση τις συνθήκες και τις προοπτικές που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά της δισκογραφίας θα ήταν μη προσοδοφόρα η συνέχιση μιας τέτοιας συνεργασίας. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επενδύει συστηματικά στην ελληνική δισκογραφία και μέσω της Heaven, η οποία έχει μακροχρόνιες  συνεργασίες με ορισμένους από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και με νέα πρόσωπα που έχουν όλες εκείνες τις προδιαγραφές να αφήσουν το αποτύπωμα τους τα επόμενα χρόνια στην δισκογραφία».
Και συνεχίζουν: «Η εταιρία δίνει μεγάλη έμφαση στη digital δραστηριότητά της, ενδεικτικό είναι ότι το κανάλι που έχει στο You Tube αριθμεί περισσότερους από 438.000 μοναδικούς χρήστες. Παράλληλα αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς το νέο international label 3.14 RECORDS με στόχο να γίνει το μεγαλύτερο Digital international Label στα Βαλκάνια. Μία επενδυση που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ το χρόνο».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια στο χώρο της δισκογραφίας. Συνεργάζεται με ονόματα όπως ο Armin Van Buuren (μέσα από την 314 Records και με ονόματα όπως τους Akcent, Faydee κ.ά.) αλλά και με διάφορα άλλα labels, με τις ανακοινώσεις μάλιστα να γίνονται μέσα στο Δεκέμβριο. Τέλος, κατασκευάζουν ένα νέο site αξίας 55.000 ευρώ. Να δούμε τι θα είναι αυτό, ειλικρινά το αναμένουμε με περιέργεια