Χθες λοιπόν οι Scorpions μάζεψαν και πάλι πολύ κόσμο στην παραδοσιακή τους συναυλία στην Αθήνα. Φυσικά ήταν και πάλι επετειακή (η συναυλία), όπως θα είναι και του χρόνου άλλωστε. Η πλατεία Νερού γνώρισε πιένες χθες.
Άρεσε το γκρουπ, ιδίως στους παλιότερους. Τους ξεσήκωσε. Είχε και πολλά πιτσιρίκια ανάμεσα στο κοινό, μαζί με τους γονείς τους. Αλλά και πολλούς νέους. Είναι Έλληνες πλέον οι Scorpions, δείτε και τη φωτογραφία με τον Κλάους, τυλιγμένο με τη σημαία μας. Ε ρε... Ελλαδάρα!
Κατά τ' άλλα, έπαιξαν δύο ώρες περίπου, 10:20 βγήκαν μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αποζημίωσαν τον κόσμο με το παραπάνω.
Α, ναι, υπήρχε κι ένας παπάς με την οικογένειά του. Η παπαδιά σούπερ, τα παιδιά του κι αυτά επίσης (η κόρη με αρβυλάκια!), ο ίδιος ο παπάς με τα ράσα του κανονικά να ροκάρει. Θεούλης.
Ραντεβού του χρόνου, ξέρετε. Είπαμε.
Ξανά μανά Scorpions (κι ένας παπάς να ροκάρει ρε φίλε)

Αυτή η σχέση του συγκροτήματος με το ελληνικό κοινό είναι παροιμιώδης, κρατάει χρόνια. Κάποιοι τη βρίσκουν γοητευτική αλλά εντάξει, κάποιοι ζουν μέσα σε νεκρούς γάμους για δεκαετίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έφυγε» ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης
Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: Έκδοση voucher αντί για επιστροφή μετρητών
Live streaming και από τη Μαρία Παπαγεωργίου
Μέτρον-ΣΩΜΣΕ: «Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, συνεργασία με την GEA για την είσπραξη των δικαιωμάτων»
Η Billie Eilish η μεγάλη νικήτρια των Grammys
«Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, απορρίπτουμε την προσφορά για κηδεία δημοσία δαπάνη»