Θηλυκό «καρέ», για την ώρα, από τον ALPHA...

Θηλυκό «καρέ», για την ώρα, από τον ALPHA...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άρωμα γυναίκας και μάλιστα... έντονο θα έχει σαφέστατα τη νέα χρονιά ο ALPHA.

21 Ιουνίου 2018

Τα στελέχη του καναλιού έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Αγγελική Νικολούλη, τις συμφωνίες με τη Ναταλία Γερμανού και την Ελεονώρα Μελέτη προχώρησαν σήμερα και σε ανανέωση της συνεργασίας τους και με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας για 14η χρονιά.

Σχεδόν καθημερινά, τα στελέχη του ALPHA, το τελευταίο διάστημα προχωρούν και σε μια ανακοίνωση-συνεργασία. Η αποψινή για τη γνωστή παρουσιάστρια έχει ως εξής: 

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να ανοίγει το δώρο της ζωής. Σε αυτό το πακέτο χωρούν τα μεγαλύτερα δώρα: το “σ’ αγαπώ”, το “σ’ ευχαριστώ”, το “συγγνώμη”. Πίσω από τις φράσεις, οι άνθρωποι. Αυτοί που για 14η χρονιά θα εμπιστευτούν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου ό,τι πιο σημαντικό: Την ιστορία της ζωής τους.

Ο Alpha ανανεώνει την πολυετή συνεργασία του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την παρουσιάστρια που τόσα χρόνια καταφέρνει να συντονίζει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές στην ίδια τηλεοπτική συχνότητα, αλλά κυρίως στο ίδιο συναίσθημα.

Το «Πάμε πακέτο», μέσα από τον Alpha, θα συνεχίσει να συγκινεί θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Την προσδοκία του, το όνειρό του, την αλήθεια του, την αναζήτησή του, τη δική του ιστορία. Γιατί τι άλλο είναι η μεγάλη ιστορία παρά το σύνολο των προσωπικών μας ιστοριών;
Κάθε εβδομάδα, με οικειότητα και διακριτικότητα, με συναίσθημα και δημοσιογραφική ετοιμότητα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συναντά ανθρώπους που θέλουν και τολμούν να αλλάξουν τη ζωή τους, να μάθουν την αλήθεια, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.
Για άλλη μια χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές ιστορίες. Γιατί ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων.»