Θερινά βράδια με περιπέτειες, δράση και κωμωδίες στο E TV

Θερινά βράδια με περιπέτειες, δράση και κωμωδίες στο E TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ξένες ταινίες και σειρές φορτώνουν το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα τα στελέχη του E TV.

21 Ιουνίου 2018

Στόχος τους προφανώς να... τσιμπολογήσουν τηλεθεατές μέσα στις... ζέστες ώστε να είναι όσο γίνεται πιο κοντά όταν θα πάρει για τα καλά “φωτιά” το τηλεοπτικό τοπίο τη νέα σεζόν.

Στη φαρέτρα του καναλιού υπάρχουν ταινίες όπως: «The Snitch Cartel» (5/7 και 8/7) του Κάρλος Μορένο, «Sabotage» (14/7) με τον Αρνολντ Σαβαρτζενέγκερ, «Six Bullets» (7/7) με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.

Στις 2 Ιουλίου όμως θα μεταδοθεί ο «Ευεργέτης» («The Benefactor») με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Θα ακολουθήσει ο Κέβιν Κόστνερ με τo «Three Days to kill» (8/7) σε σενάριο των Λικ Μπεσόν και Αντι Χασάκ , το «Confessions of a Dangerous Mind»(4/7) με τους Σαμ Ρόκγουελ και Ντριου Μπάριμορ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς αλλά και η κωμωδία «Last Vegas» (14/7) με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγάγκλας και Μόργκαν Φρίμαν.

Τον Ιούλιο όμως τα στελέχη του E TV θα συνεχίσουν να φορτώνουν το πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς «Criminal Minds». Η επίλεκτη ομάδα ψυχολόγων του FBI αναλαμβάνει δράση και δίνει λύση στα πιο δύσκολα μυστήρια, εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί να βρει τα κίνητρα του δολοφόνου.Τα Criminal Minds προβάλλονται στην Αμερική πάνω από μία δεκαετία και έχουν αποκομίσει σημαντικά βραβεία μεταξύ των οποίων και το People's Choice Awards στην κατηγορία αγαπημένη αστυνομική σειρά.