Συνολικά 165 χιλ. ευρώ πρόστιμα από το ΕΣΡ

Συνολικά 165 χιλ. ευρώ πρόστιμα από το ΕΣΡ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Alpha, Epsilon αλλά και ΕΡΤ1 οι «τυχεροί»...

14 Νοεμβρίου 2018

1) Από 25 χιλιάδες ευρώ (στον καθένα) έπεσαν σε ΕΡΤ 1 και Alpha με αφορμή τον τρόπο που έδειξαν τη σύλληψη του πρώην Προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη και, βασικά, επειδή παρουσίασαν έγγραφα μέσα από τη δικογραφία.

2) Επιπλέον 25 χιλιάδες ευρώ στον Alpha για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε το θέμα του δυστυχήματος με το σκάφος στην Αίγινα. Εδειχνε σκηνές πόνου, φωτογραφίες μικρού παιδιού κ.ά.

3) Δύο τα πρόστιμα στο Epsilon TV, 70 χιλ. για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και 20 χιλ. για τα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Στην πρώτη περίπτωση, εκτός από «γκρίζα» διαφήμιση, το κανάλι πρόβαλε μία εκπομπή σε επανάληψη, προβάλοντας έτσι σε επανάληψη και τον διαγωνισμό που είχε γίνει τότε χωρίς να προνοήσει να σβήσει τα τηλέφωνα. Αποτέλεσμα, οι τηλεθεατές τηλεφωνούσαν χωρίς να υπάρχει λόγος, σε γραμμές με υψηλή χρέωση. Τα «Αποκαλυπτικά» παρουσίασαν ένα... ρεπορτάζ (ο Θεός να το κάνει) για έναν αρχιμανδρίτη και τιμωρήθηκαν επειδή ασχολήθηκαν με τον ιδιωτικό του βίο. Καταλαβαίνουμε με ποιον τρόπο...