Media News εν τάχει (27/06)

Media News εν τάχει (27/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Προγράμματα που ρίχνουν αυλαία, νέα προγράμματα που ξεκινούν, αφιερώματα και πολλά ακόμα έχει η σημερινή ατζέντα.

27 Ιουνίου 2019

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» θα προβάλλει ο Alpha, απόψε στις 21.50. Ο κύκλος της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, και ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν «κλείνει με έναν επίλογο «κάποιους μήνες αργότερα»... και βλέπουμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί», όπως λένε χαρακτηριστικά οι συντελεστές της σειράς .

----------------------

«Αυλαία» και για το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, απόψε στις 20.50 στον Alpha. Στο πρώτο του μέρος θα γίνει μια αναδρομή στα προηγούμενα «πακέτα» της σεζόν, ενώ στο δεύτερο ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα επισκέπτονται το πλατό της εκπομπής. Το φινάλε θα έχει και μια... πρόταση γάμου.

----------------------

Η σειρά «Grand Hotel», σε παραγωγή της Eva Longoria, θα κάνει την πρεμιέρα της τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21.00 στο Fox Life και on demand στο Fox Play. Το κανάλι είναι διαθέσιμο μέσα από τη Nova, την Cosmote TV, την Vodafone TV και την Wind Vision.

----------------------

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει στο Open η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Studio Open», με την Αλεξία Τασούλη και τον Βασίλη Τσεκούρα, καθημερινά 10 με 1 το μεσημέρι. Στροφή στην ενημέρωση από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη...

----------------------

Νέο επεισόδιο για τους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΪ, την Παρασκευή στις 00.30 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 15.00. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάλια Ελευθερίου ταξιδεύουν στον Παγασητικό κόλπο και συγκεκριμένα στο νησί Τρικέρι των (μόλις) 10 μονίμων κατοίκων.

----------------------

Τριήμερο με αφιερώματα και συνεντεύξεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα, όλα υπό την επιμέλεια του Γιάννη Παπουτσάκη. Την Παρασκευή στις 18.00 αφιέρωμα στις κινηματογραφικές μουσικές και στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Το Σάββατο στις 16.00 θα ακουστούν τραγούδια που αναφέρονται στις βάρκες, και την Κυριακή στις 17.00, στην εκπομπή «Ταξιδεύοντας με φως ελληνικό», καλεσμένος ο Θάνος Ολύμπιος και η Γωγώ Φάκου.

----------------------

5 ολόκληρες ώρες πέρασε πίσω από το μικρόφωνο του Real 97.8 ο Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στα ερωτήματα των ακροατών ως καλεσμένος της εκπομπής του Δημήτρη Παναγούλη. «1 υπουργός, 25 ακροατές, 12 πολιτικά «γιατί», 12 πολιτικά «επειδή», σε 5 ώρες», όπως λένε από τον σταθμό.