Media News εν τάχει (28/06)

Media News εν τάχει (28/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και τα κανάλια, σιγά σιγά, «κατεβάζουν ρολά».

28 Ιουνίου 2019

Ένας ακόμα κύκλος του Survivor λαμβάνει τέλος. Την Κυριακή στις 20.50 ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό του παιχνιδιού, με τον Σάκη Τανιμανίδη να υποδέχεται τους 4 έλληνες φιναλίστ.

Απατο πήγε φέτος το Survivor... 

-------------------------

Φινάλε και «Στην Υγειά μας ρε παιδιά!» του Σπύρου Παπαδόπουλου (Σάββατο 29/06 στις 20.50), με ερμηνείες από τον Κώστα Χατζή και τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, την Φωτεινή Δάρρα, τον Δώρο Δημοσθένους, την Χρυσούλα Στεφανάκη κ.ά. Συμμετέχουν τα βασικά μέλη της Ομάδας Αιγαίου.

Επιτυχημένο πρόγραμμα 100%... 

-------------------------

«Αρνητισμός, ψέματα και πολιτική» στο «ERT Report» (Κυριακή 30/06 στις 17.00), με την Εμμανουέλλα Αργείτη, τη Μαρίνα Δεμερτζιάν και τη Μάχη Νικολάρα. Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν έρευνες από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας για τα fake accounts στο ελληνικό Twitter, και από τους Μάνο Τσατσάνη και Γιάννη Τσίρμπα για τον δείκτη αρνητισμού στην πολιτική ζωή.

ΕΔΩ το πολύ ενεργό, όπως γνωρίζετε, Twitter του e-tetRadio

-------------------------

Στο Open ο έβδομος κύκλος του NCIS. Η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ.

Αξίζει, έτσι;

-------------------------

Μένουμε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, εκεί που βρίσκεται σε εξέλιξη online δημοσκόπηση στο tvopen.gr, τα αποτελέσματα της οποίας θα μεταδίδονται καθημερινά από την καινούργια εκπομπή «Studio Open» (10 με 1 το μεσημέρι) με την Αλεξία Τασούλη και τον Βασίλη Τσεκούρα.

-------------------------

Πανηγυρισμοί στον Λάμψη 92.3 για την άνοδο του ραδιοσταθμού στα γυναικεία κοινά, σε σχέση με το προηγούμενο δίμηνο (6ος στο 15-34, 5ος στα 15-44 και 25-44). Ειδική αναφορά γίνεται για την εκπομπή του Μάκη Πουνέντη και της Καίτης Φαρμάκη, που βρέθηκε 4η στις γυναίκες από 15 έως 44 ετών με 11,1%.

-------------------------

Ομάδα εργασίας για την επίλυση των ζητημάτων στον χώρο της ραδιοφωνίας Αττικής συνέστησαν η ΓΓΤΤ, η ΕΕΤΤ και η ΕΙΙΡΑ. Η Ένωση των ιδιοκτητών ειδικά, είναι σε ευθεία αντιπαράθεση τον τελευταίο καιρό με την κυβέρνηση για αυτόν τον λόγο.