Media News εν τάχει (01/07)

Media News εν τάχει (01/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήδη σε καλοκαιρινό «mode» -και εκλογικό για μερικές μέρες ακόμα- τα ΜΜΕ...

01 Ιουλίου 2019

Πανηγυρισμοί στον Alpha για την πρωτιά του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στο σύνολο είχε μέσο όρο 22,3% και στο «δυναμικό κοινό» 18-54 19,6%, με διαφορά 5,4 και 4 μονάδων αντίστοιχα από τον δεύτερο ΑΝΤ1.

-------------------------

Ξανά με ενεργό ρόλο στο «γυαλί» ο Νίκος Στραβελάκης, καθώς θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα. Από σήμερα αναλαμβάνει και το μεσημβρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη.

-------------------------

Στην τηλεοπτική «μάχη» των εκλογών η ΕΡΤ3, με δύο εκπομπές. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι η Χριστίνα Συμεωνίδου και η Κατερίνα Τσαβέα καλύπτουν την διαδικασία της ψηφοφορίας, και από τις 6 το απόγευμα την εκλογική βραδιά παρουσιάζει η Γεωργία Λοτσοπούλου. Στον ενημερωτικό «μαραθώνιο» θα συμμετάσχει και ο 102 FM, το ενημερωτικό ραδιόφωνο του καναλιού.

-------------------------

Ξεκινούν από σήμερα στον Alpha ο 8ος κύκλος του Grey's Anatomy, καθημερινά στις 23.00, και το Total Dreamer, καθημερινά στις 13.00 με διπλά επεισόδια.

-------------------------

Νέο κανάλι στη Nova. Το Insight TV, με περιεχόμενο δράσης και περιπέτειας από «influencers» παγκοσμίου βεληνεκούς, θα είναι διαθέσιμο από την δορυφορική πλατφόρμα στην θέση 118.

-------------------------

Φινάλε για δύο μεγάλες σειρές στην Cosmote TV. Όλα τα επεισόδια του 7ου και τελευταίου κύκλου του «Orange is the New Black» θα προβληθούν μαζί, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27/07 μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στο Cosmote Cinema 4 HD. Στο ίδιο κανάλι και η τελευταία σεζόν του «The Affair», που θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 26/8, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

-------------------------

Έρχεται στο Netflix το «The Witcher». Η νέα σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας, βασισμένη στην ομότιτλη best seller σειρά βιβλίων, θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιουλίου, την ίδια μέρα με την τρίτη σεζόν του La Casa de Papel. Ήδη κυκλοφορεί teaser αφίσα και έχει ενεργή παρουσία στα social media.

-------------------------

Ο Sport24 103.3 αναβιώνει μνήμες τον θρίαμβο της Εθνικής στην Πορτογαλία, 15 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro. Αύριο 12 με 2 το μεσημέρι ο ραδιοσταθμός θα εκπέμπει από το κατάστημα της εταιρείας αθλητικών ειδών GSA στη Μεταμόρφωση, με πολλούς από τους τότε διεθνείς να περνούν από τα μικρόφωνά του.