Το «Πειρατικό» αναβιώνει στην ΕΡΤ Sports και τον Σπορ FM 94.6

Το «Πειρατικό» αναβιώνει στην ΕΡΤ Sports και τον Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

15 χρόνια από τον θρίαμβο της Εθνικής στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

04 Ιουλίου 2019

Σαν σήμερα, πίσω στο 2004, όλη η Ελλάδα ήταν συντονισμένη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τον αθλητικό ραδιοσταθμό, παρακολουθώντας την πορεία της Εθνικής μας στο Euro. Οι δε δημοσιογράφοι τους που περιέγραφαν τους αγώνες -ο Κώστας Βερνίκος και ο Γιώργος Χελάκης, αντίστοιχα- χάρισαν μερικές από τις πιο «επικές» ατάκες που ακούστηκαν ποτέ στον αέρα.

Με αφορμή, λοιπόν, την συμπλήρωση 15 χρόνων από την κατάκτηση του Euro, η EPT Sports και ο Σπορ FM 94.6 αναβιώνουν το «Πειρατικό» της Εθνικής με ειδικά αφιερώματα. Το αθλητικό κανάλι θα προβάλλει ξανά τον τελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, και θα παίξει σε επανάληψη το αφιέρωμα του Δημήτρη Χατζηγεωργίου στις «Σπορ Ιστορίες» για το «έπος της Πορτογαλίας». Αναλυτικά:

18:30 ΣΠΟΡ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ EURO 2004 - Α' ΜΕΡΟΣ: «Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
20:15 ΣΠΟΡ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ EURO 2004 - Β' ΜΕΡΟΣ: «ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ»
22:00 EURO 2004 - ΤΕΛΙΚΟΣ: «ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ»

Επίσης σήμερα, οι δημοσιογράφοι του Σπορ FM 94.6 που έζησαν τον θρίαμβο της Ελλάδας εντός και εκτός γηπέδων, θα περιγράψουν τις εμπειρίες τους στο ειδικό αφιέρωμα του σταθμού στις 2 το μεσημέρι. Στο τρέιλερ που ανέβηκε στο facebook του Σπορ FM 94.6 μιλούν ο Γιώργος Χελάκης, ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Βάιος Τσούτσικας και ο Σταύρος Χονδροθύμιος.