Media News εν τάχει (03/07)

Media News εν τάχει (03/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεντεύξεων το ανάγνωσμα...

03 Ιουλίου 2019

Με συνέντευξη ποικίλης ύλης απέναντι σε 9(!) διαπιστευμένους δημοσιογράφους, απαντάει στην αντίστοιχη του Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απόψε στις 21.15 στον Alpha, με συντονιστή τον Αντώνη Σρόιτερ.

-------------------------

Νωρίτερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού στις 19.00, ο Στράτος Φαναράς θα παρουσιάσει την μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό του Alpha.

-------------------------

Σε επίπεδα... Survivor -στις «καλές» του εποχές- ανέβηκε χθες η τηλεθέαση του ΣΚΑΪ με την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το διάστημα από τις 19.29 μέχρι τις 22.16 είχε μέσο όρο 36,2% στο σύνολο.

-------------------------

Στο ίδιο κανάλι, απόψε, ο Παναγιώτης Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ), ο Νίκος Δένδιας (ΝΔ), ο Ανδρέας Λοβέρδος (ΚΙΝΑΛ) και ο Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην «Αντίστροφη Μέτρηση» της Σίας Κοσιώνη και του Βασίλη Χιώτη, απόψε στις 12.10 τα μεσάνυχτα.

-------------------------

100 χρόνια εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα, μέσα από την ΕΡΤ. Το (επίκαιρο) ντοκιμαντέρ του Πιέρρου Τζανετάκου, που είναι διαθέσιμο στο ert.gr, καταγράφει αναλυτικά όλες τις φορές που η χώρα οδηγήθηκε στις κάλπες, από το 1920 μέχρι σήμερα.

-------------------------

Το φιλανθρωπικό event «Give 'n' Rise», με καλεσμένο τον φετινό MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και συμπαίκτες του στους Bucks, στη Nova. Καρφώματα, μουσική και άλλες εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση από τη Μύκονο, το Σάββατο στις 18.30 στο Novasports 1 HD.

-------------------------

Πρωτιά στο σύνολο, στο «δυναμικό» κοινό και (ειδικά) στις γυναίκες των ηλικιών 18-54 σημείωσε την σεζόν που φεύγει το «Kitchen Lab» του Άκη Πετρετζίκη. Με μέσο όρο 18,2%, 15,4% και 19,1% αντίστοιχα, είχε διαφορά περίπου 8 μονάδων από το δεύτερο κανάλι στις ώρες προβολής του.

-------------------------

«Εμείς μόνο ανεβαίνουμε». Αυτό είναι το σλόγκαν την Frontstage μετά την πρωτιά όλων των ραδιοσταθμών της στις κατηγορίες τους, το περασμένο δίμηνο. Ο Μελωδία 99.2 στους ελληνικούς σταθμούς, ο Red 96.3 στους ροκ, ο Hit 88.9 στους adult pop και ο En Lefko 87.7 στους «εναλλακτικούς».