Media News εν τάχει (30/08)

Media News εν τάχει (30/08)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το καλοκαίρι τελειώνει -ημερολογιακά, τουλάχιστον- και τα κανάλια επιστρέφουν σιγά σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

30 Αυγούστου 2019

Στον Alpha ξεκινά και πάλι τις εκπομπές του το (επιτυχημένο) «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», και συγκεκριμένα από το άλλο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και κάθε ΣΚ στις 10 το πρωί. Την άλλη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μπαίνουν στη «μάχη» του ανταγωνισμού και ο Τάκης Χατζής με τη Λήδα Μπόλα, με τη νέα τους ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Εκτός Γραμμής», καθημερινά στις 10.30.

-------------------------

Λίγο πιο νότια, στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Καμπουράκης ενσωματώνει στα «Ακραία Φαινόμενα» την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, τους δύο παρουσιαστές του καλοκαιρινού «Online», από το άλλο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου και κάθε ΣΚ στις 10 το πρωί. Στο ψυχαγωγικό του κομμάτι, πρεμιέρα θα κάνει την ίδια Κυριακή στις 9 το βράδυ και η νέα σειρά «8 λέξεις», που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου («Το Τατουάζ»).

-------------------------

Επιστροφή για μια ακόμα σεζόν και για το «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra, με παρουσιαστές τον Μάκη Κουρή και τον Γιώργο Σιαδήμα. Κάθε βράδυ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 10 με 12.

-------------------------

«Τα «θέλω» των παιδιών σου μπορούν να πραγματοποιηθούν». Αυτό λέει απευθυνόμενος στους ακροατές του ο Easy 97.2, και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά τους να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σχολική χρονιά. Μέσα στην ειδική φόρμα που υπάρχει στο easy972.gr, οι γονείς μπορούν να συμπληρώσουν την λίστα με τα έξοδά τους και σε 40 εξ αυτών θα μοιραστούν 20.000 ευρώ. Ένας νικητής θα ανακοινώνεται κάθε μέρα στις 9 το πρωί, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.