Το αφιέρωμα αρχίζει με τα πρώτα κομμάτια του αξεπέραστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και κορυφώνεται με τη συνεργασία του με τη Μαίρη Λίντα. Το πρόγραμμα έχει διακυμάνσεις από αργά τραγούδια μέχρι ρούμπες, σάλσα, λάτιν, swing, κλπ.
Ένας κύκλος μουσικών και φίλων που τους συνδέει η αγάπη τους για το ρεμπέτικο, ένα μουσικό είδος που άκμασε στην Ελλάδα από τις αρχές του 20ου αιώνα ως το 1955, αλλά παραμένει ακόμη ζωντανό και εξακολουθεί να ακούγεται σε όλη τη χώρα.
Ο στόχος της The Circle Orchestra είναι να μεγαλώσει και να διευρυνθεί σε έναν μεγαλύτερο κύκλο μουσικών που μοιράζονται την αγάπη, όχι μόνο για το ρεμπέτικο, αλλά και για γειτονικές κουλτούρες, όπως η τουρκική και η αρμένικη μουσική, αλλά και για τη τζαζ, το χιπ χοπ, και άλλα δυτικά είδη.
Η ορχήστρα επιδιώκει να φέρει σε επαφή μουσικούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να διαδώσει το μποέμικο άρωμα αυτής της μουσικής, αναμιγνύοντάς τη με άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, ώστε να συνεχιστεί το ταξίδι σε νέους και άγνωστους προορισμούς.
Ώρα έναρξης: 21:00
