Μου αρέσει πλέον η Βασιλίσσης Σοφίας και ο φωτισμός της...

Μου αρέσει πλέον η Βασιλίσσης Σοφίας και ο φωτισμός της...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καμία σχέση με τα φώτα κρεοπωλείου της αρχής...

12 Δεκεμβρίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Οφείλω να το ομολογήσω: τις δύο τρεις τελευταίες νύχτες που περνάω από το δρόμο με τον περίφημο στολισμό του Ιδρύματος Ωνάση η εικόνα είναι πολύ καλύτερη. Ο φωτισμός πλέον δείχνει πιο ωραίος. Τα χρώματα είναι πιο ζεστά, παίζει πολύ το κόκκινο και το πράσινο, δεν υπάρχει καν σύγκριση με εκείνο το πρώτο έκτρωμα.

Δεν ξέρω αν το «μου αρέσει» του τίτλου φαντάζει υπερβολικό, σίγουρα πάντως οι εντυπώσεις που δημιουργούνται πλέον είναι θετικές και όχι αρνητικές.

Δεν ξέρω, επίσης, αν αυτό το «στολισμός σε εξέλιξη» λειτούργησε ή απλώς μετά τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια έσπευσαν να διορθώσουν ό,τι μπορούσαν (να διορθώσουν).

Και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκαναν ευθύς εξαρχής. Ετσι θα αποφεύγαμε όχι μόνο το πανηγυράκι των social media, καθ' όλα χρήσιμο και δικαιολογημένο, αλλά και άστοχες απαντήσεις από το Ιδρυμα.

Η Βασιλίσσης Σοφίας πλέον βλέπεται αλλά με τη μυθολογία που απέκτησε ο συγκεκριμένος φωτισμός είναι επικίνδυνη: όλοι πάνω κοιτάζουν, πεζοί και οδηγοί. Με βλέπω να κολλάω στο μπροστά αυτοκίνητο κανά βράδυ...